Survivor: Σήμερα η πρώτη αποχώρηση - Τι θα δούμε απόψε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 14:44 Survivor: Σήμερα η πρώτη αποχώρηση - Τι θα δούμε απόψε

Η πρώτη αποχώρηση από το φετινό Survivor έχει… άρωμα γυναίκας. Ποια από τις τέσσερις Μαχήτριες θα αποχαιρετίσει νωρίς τον Άγιο Δομίνικο;

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας βρήκε τις δύο ομάδες σχεδόν ισόπαλες με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε ένα εντυπωσιακό flag race. Οι χθεσινές αποδόσεις στο στίβο μάχης έφεραν την ανατροπή στην τελική κατάταξη, αναδεικνύοντας ως MVP της πρώτης εβδομάδας του Survivor την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι νέοι κανόνες έφεραν την ανατροπή στις υποψηφιότητες αλλά και αρκετές εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας των Μαχητών. Η Ασημίνα με την ψήφο της, αφού έπρεπε να υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιο, ανέτρεψε τα δεδομένα, “σώζοντας” τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ. 

Απόψε η Δώρα Νικολή, η Ανδριάνα Καγιά, η Ιωάννα Τζαβέλλα και η Μαριλίνα Βακονδίου θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor.

Η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα θα έχει ένα προβάδισμα καθώς θα είναι εκείνη που θα επιλέξει τη μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος.

Πριν από το αγώνισμα που θα κρίνει την αποχώρηση μιας Μαχήτριας θα προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρώτο αγώνισμα επάθλου του φετινού Survivor.

 

 

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση