Emily in Paris: Έρχεται η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 11:52 Emily in Paris: Έρχεται η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν

Αυτές τις μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα.

Tο φινάλε της τρίτης σεζόν της «Emily in Paris» μας άφησε με αρκετά αναπάντητα ερωτήματα καθηλώνοντας τους φανατικούς θεατές. Σύμφωνα με το «The Issue», προς το τέλος του τρίτου μέρους της σειράς του Netflix, η Camille (Camille Razat) βλέπει τον Gabriel (Lucas Bravo) να ευχαριστεί την Emily (Lily Collins) που τον βοήθησε να κερδίσει ένα αστέρι Michelin. Μέσα στον ενθουσιασμό του, ο Gabriel λέει στην Camille ότι πρέπει να παντρευτούν εκεί, αμέσως τώρα, και εκείνη συμφωνεί.

Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και τα ερωτηματικά της αγαπημένης ηρωίδας

Όμως, στη μέση της τελετής, ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να τον παντρευτεί, αφού ο μόνος λόγος που είναι μαζί του είναι επειδή ήξερε ότι ερωτεύτηκε με την Emily και εκείνη αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους, δηλαδή να μην βγει καμία από τις δύο ραντεβού μαζί του. Όπως είπε και η ίδια, η Emily και ο Gabriel ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή μεταξύ τους.

Αφού το άκουσε αυτό, ο Alfie ( Lucien Laviscount ) χωρίζει με την Emily, την ενθαρρύνει να ακολουθήσει μια σχέση με τον Gabriel και φεύγει από τον γάμο. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετά δραματικό, στις τελευταίες στιγμές, η Emily λέει στον Gabriel ότι τα συναισθήματά της για εκείνον δεν έσβησαν ποτέ και εκείνος αποκαλύπτει ότι ο λόγος που ήθελε να παντρευτεί την Camille ήταν επειδή είναι έγκυος.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση