Netflix: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς του Γκάι Ρίτσι “The Gentlemen”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:05 Netflix: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς του Γκάι Ρίτσι “The Gentlemen”

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την σειρά του Γκάι Ρίτσι “The Gentlemen”. Πότε κάνει πρεμιέρα.

Αφού σκηνοθέτησε μερικές από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές των τελευταίων ετών στο Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Sherlock Holmes κ.α. ο Guy Ritchie (Γκάι Ρίτσι) επιστρέφει με μία ολοκαίνουργια σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος δημιουργός ετοιμάζει εδώ και καιρό τη μεταφορά του The Gentlemen στη μικρή οθόνη, το οποίο θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix.

Τώρα, η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο teaser trailer για τη σειρά του The Gentlemen και όπως έγινε γνωστό, θα παίξει μέσα στον Μάρτιο. “Το έγκλημα συναντά το χαβιάρι!” λέει το Netflix στην περιγραφή που έδωσε.

Η περίληψη του The Gentlemen αναφέρει:

Ένας Άγγλος αριστοκράτης κληρονομεί την οικογενειακή έπαυλη, όπου ανακαλύπτει ότι κρύβεται μια αυτοκρατορία κάνναβης. Μια συναρπαστική σειρά από τον Guy Ritchie.

Στο The Gentlemen πρωταγωνιστούν οι Theo James, Kaya Scodelario, Ray Winstone, Vinnie Jones Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear και Peter Serafinowicz. Για τη σειρά, ο Ritchie συνεργάστηκε με τον παραγωγή του Peaky Blinders, Matthew Read.

Αυτό το project, σύμφωνα με τους unboxholics, λαμβάνει χώρα στον κόσμο του The Gentlemen που κυκλοφόρησε το 2019 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey και θέλει να εισάγει νέους χαρακτήρες στον κόσμο με κεντρικό πρόσωπο τον Eddie Horniman (James), ο οποίος μπλέκει με κάποιους εγκληματίες όταν κληρονόμησε από τον πατέρα του μια ολόκληρη αυτοκρατορία κάνναβης.

Το The Gentlemen θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix αυτόν τον Μάρτιο. Δείτε το πρώτο teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση