Famagusta: Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, κέρδισε τα social media

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:03 Famagusta: Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, κέρδισε τα social media

Πρώτη στα trends η νέα τηλεοπτική σειρά για την εισβολή στην Κύπρο.

Η τηλεοπτική σειρά Famagusta έκανε πρεμιέρα χθες και όπως φαίνεται το κοινό αδημονούσε να την παρακολουθήσει.

Το Famagusta μονοπώλησε το ενδιαφέρον και στα social media καθώς ήταν κορυφαίο trend με τους χρήστες να δηλώνουν συγκινημένοι με το πώς οι δημιουργοί παρουσίασαν την εισβολή στην Κύπρο. Τα πρώτα πλάνα της σειράς ξεκίνησαν με την καθηλωτική σκηνή της τουρκικής εισβολής το 1974.

Οι χρήστες έκαναν λόγο για ανατριχιαστικές εικόνες ενώ σχολίασαν τον πόνο που βίωσαν οι άνθρωποι στην Κύπρο, σε μία πληγή που μένει ανοιχτή, 50 χρόνια μετά. Μία από τις πιο δυνατές στιγμές είναι και η ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη, την αφήγηση της οποίας οι χρήστες στο Χ χαρακτήρισαν «συγκλονιστική» μεταξύ άλλων με την ατάκα της «Ποτέ τον Ιούλιο χαρά».

Τη σειρά Famagusta υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Η υπόθεση του Famagusta

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά για να σωθεί από τους τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει πολύ κοντά της, την ρίχνει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, το μωρό της έχει χαθεί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει. Πενήντα χρόνια μετά, η Χριστίνα δεν έχει ξεχάσει εκείνο το μωρό και συνεχίζει να ελπίζει πως επέζησε της τραγωδίας.

Μέσα από την ιστορία της οικογένειας Σέκερη, τα πάθη και τα λάθη όσων την απαρτίζουν και την περιβάλλουν, θα παρακολουθήσουμε την αποκάλυψη της αλήθειας και την αναγέννηση της ζωής μέσα από τον θάνατο.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση