Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε τη δεύτερη ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 15:26 Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε τη δεύτερη ασυλία

Χθες 21/1 κέρδισαν οι Διάσημοι τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ποιοι θα τα καταφέρουν σήμερα 22/1 στον δεύτερο εξίσου σημαντικό αγώνα;

Ο Rob James Seymour είδε με απογοήτευση για ακόμα μία φορά χθες, το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη της ομάδας του. Η είσοδος των νέων Survivors στις ομάδες έφερε νέες ισορροπίες και αντιπαραθέσεις.

Απόψε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας κρίνεται στον πόντο! Μια φοβερή αναμέτρηση με δυνατά runs και συνεχείς ανατροπές που κόβουν την ανάσα!

Η ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι δεν έχει τέλος… Ποιοι θα γνωρίσουν την ήττα απόψε στον στίβο μάχης; Κόκκινοι ή Μπλε θα οδηγηθούν στην κάλπη και ποια ή ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος;

Survivor - Ποιοι κερδίζουν απόψε την δεύτερη ασυλία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται μέχρι αυτή την ώρα από τον Άγιο Δομίνικο, και  τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε, Δευτέρα 22/1, την δεύτερη ασυλία, θα είναι οι Μαχητές.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση