Χάος στο Survivor: Αποχώρησαν δύο παίκτες – Με νεύρα και κλάματα οι παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 11:50 Χάος στο Survivor: Αποχώρησαν δύο παίκτες – Με νεύρα και κλάματα οι παίκτες

Ένα δυνατό επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες φάνηκαν να ήταν ακόμη αρκετά αναστατωμένοι από τη «χειμαρρώδη» εμφάνιση του Σωτήρη Λαμάι στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο επιχειρηματίας έστρεψε τα «βέλη» του στην Κατερίνα Δαλάκα, για την οποία υποστήριξε πως «θέλει με το ζόρι να μας δείξει ότι έχει ήθος», χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα ως «κουτοπόνηρη».

«Η στρατηγική της Δαλάκα δείχνει ότι είναι κουτοπόνηρη, βλέπεις μία Δαλάκα να μιλάει και όταν μιλάει, όλοι οι άλλοι είναι σούζα. Νομίζω ότι δείχνει εγωισμό, είναι κτητική και θέλει να φανεί», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Λαμάι.

Χαμός με Αντωνά και Βολικάκη

Στην καλύβα των Διασήμων συζητούσαν όσα έγιναν στο Συμβούλιο του Νησιού ωστόσο η συζήτηση κατέληξε σε τσακωμό καθώς ο Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισε να πουν όλοι οι παίκτες τι λέει ο ένας για να τον άλλον, τι ενοχλεί και τι έχει υποθεί.

Από τον Χρήστο Βολικάκη τότε ακούστηκε ότι η Μαρία Αντωνά ζήτησε να ψηφίσουν τον Σάββα για να μην βγει εκείνη υποψήφια. Η ίδια όταν το άκουσε αυτό τα αρνήθηκε όλα, εκνευρίστηκε πολύ και ζήτησε τον λόγο από τον πρωταθλητή ποδηλασίας.

Η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχολιάσει με κανέναν. Με τον σύντροφό μου είναι πάνω από δέκα χρόνια φίλοι δεν έχω πει τίποτα ποτέ για τον Σάββα. Τι να τελειώσεις ρε μαλ..... με δουλεύεις. Έχεις πει πράγματα για μένα. Είπα να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Ποιο σκηνικό; Ντροπή σου»

Η Όλγα Πηλιάκη ψηφίστηκε και δεν το πήρε καλά

Η Όλγα Πηλιάκη σχολίασε στην κάμερα του Survivor την υποψήφιότητα της στο Συμβούλιο του Νησιού θεωρώντας ότι δεν ήταν εκείνη η πιο αδύναμη παίκτρια.

«Καθόμουν σκεφτόμουν και κάτι δεν μου φαινόταν λογικό. Δεν μου φάνηκε λογικό, την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας, να θεωρείς τον Αλέξη ως αδύναμο παίκτη και την δεύτερη μέρα της ψηφοφορίας, να θεωρείς την Όλγα πιο αδύναμη παίκτρια. Επίσης, την πρώτη μέρα που ψήφιζες τον Αλέξη, δεν γνώριζες ότι ο Σάββας είναι ο μόνος άνδρας που απομένει και έχει χτυπημένα γόνατα;» ανέφερε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη

«Μπορεί να μη μιλάω πολύ και να μην ανακατεύομαι σε όλα αυτά που γίνονται, αλλά δεν είμαι ηλίθια. Καταλαβαίνω ότι για να επιβιώσεις σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μην είσαι αρνάκι, αλλά λύκος. Εγώ παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσω να ψηφίζω δίκαια, θα πάω να μονομαχήσω και εάν έχει έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, ας αποχωρήσω», είπε η Όλγα Πηλιάκη.

«Είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο» - «Είσαι ψεύτης»

Ο Αλέξης Παππάς ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν το αγώνισμα αν είναι έτοιμος με τον ίδιον να απαντάει πώς δεν είναι πολύ καλά λόγω της μέσης του και δεν έχει ούτε ψυχικά αποθέματα αφού έμαθε διάφορα για συμπαίκτη του.

«Σε σχέση με τα ψυχικά αποθέματα μετά από μια προσπάθεια συμπαίκτη μου να μου επικοινωνήσει διάφορα πράγματα, μεταξύ άλλων είπε ότι θα τα πούμε έξω σε άλλον παίκτη είπε θα με σπάσει στο ξύλο. Δεν ξέρω με τι διάθεση ξεκινάω τη μέρα μου αλλά σίγουρα δεν κοιμήθηκα καλά, δεν αναφέρω όνομα».

Τότε ο Χρήστος Βολικάκης πήρε τον λόγο και είπε: «Βγαίνω εγώ μόνος μου να το πω γιατί και εδώ ακόμα είσαι ψεύτης»

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης!

Χαμός έγινε στους Διάσημους με τον Χρήστο Βολικάκη να αποχωρεί από το Survivor για λόγους ψυχικής υγείας. Ο πρωταθλητής ποδηλασίας ανέφερε ότι δεν έχει σκοπό να μείνει και να εκτεθεί ακόμα περισσότερο και προτεραιότητα έχει το παιδί του.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή».

«Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βολικάκης

«Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι».

Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα, σκέφτηκε να αποχωρήσει η Δαλάκα

Σαν βόμβα έσκασε η αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη στο Survivor με τον ασκό του αιόλου να σκάει και να αποκαλύπτει όσα γίνονται παρακάμερα στην καλύβα των Διασήμων.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Βολικάκης η Ασημίνα φαίνεται να είπε για την Κατερίνα Δαλάκα, να την αφήσουν να εκτεθεί.

Η Κατερίνα Δαλάκα πάγωσε με όσα ακούστηκαν από τον συμπαίκτη της, ο οποίος δεν σταμάτησε να λέει για όσα συζητούν οι παίκτες εκτός στίβου και συμβουλίων. Η αθλήτρια μάλιστα είπε ότι δεν της αρέσει αυτή η τοξικότητα και σκέφτηκε να γυρίσει σπίτι της.

«Αυτό το παιχνίδι εγώ το έχω αγαπήσει κάπως αλλιώς, έχω έρθει για να αγωνίζομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου ούτε η τοξικότητα ούτε αυτή η τρέλα που επικρατεί. Είμαι πολύ πλήρης από το παιχνίδι οπότε αν συνεχιστεί όλο αυτό, θα γυρίσω στο σπίτι μου γιατί πάνω από όλα με νοιάζει να είμαι ψυχικά καλά. Αυτή την κατάσταση δεν την αντέχω. Δεν ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα».

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση του επάθλου ωστόσο η Ασημίνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από την ένταση που υπήρξε νωρίτερα.

«Πάρα πολλοί αχάριστοι άνθρωποι. Τα παιδιά γνωρίζουν ότι έβαζα πάγο και τον βοήθησα με το πόδι του. Όλα αυτά είναι αχαριστία. Πέρασα πέρυσι από αχαριστία. Δεν το δέχομαι, δεν το δέχομαι να με δείξει άλλος με το δάχτυλο, δεν το δέχομαι», είπε η Ασημίνα ξεσπώντας σε κλάματα και φεύγοντας για λίγο από την ομάδα της.

«Είναι δυνατόν να κάθομαι να λέω τέτοια πράγματα; Δεν ντρέπεται λίγο; Από πέρυσι μάς πνίγει το δίκιο μας, δεν έχουμε μιλήσει πουθενά», είπε θυμωμένη στον Αλέξη Παππά.

Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση

Όλγα Πηλιάκη, Κρίστη Καθαργιά, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου βρέθηκαν αντιμέτωπες προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αρχικά, η Όλγα Πηλιάκη κέρδισε πρώτη την παραμονή της στο Survivor.

Ύστερα από τις συνεχείς αναμετρήσεις ανάμεσα στις τρεις υπόλοιπες παίκτριες, η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν απαρηγόρητη με αυτή την εξέλιξη και δεν έπαψε να κλαίει στην αγκαλιά της πρώην, πλέον, συμπαίκτριας της. «Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση» ομολόγησε η Κρίστη Καθαργιά για να αποχωρήσει από το Survivor.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση