Famagusta: Οι αναμνήσεις «ζωντάνεψαν» με τη σκηνή της εισβολής στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 10:28 Famagusta: Οι αναμνήσεις «ζωντάνεψαν» με τη σκηνή της εισβολής στην Κύπρο

Καθήλωσε το Famagusta.

Η αναδρομή της εισβολής στην Κύπρο καθήλωσε το κοινό που παρακολούθησε το δεύτερο επεισόδιο του Famagusta.

Η σκηνή που αναβιώνει στις μνήμες με τις σειρήνες να ειδοποιούν για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 αποτέλεσε σημείο συζήτησης στα social media, με το Famagusta να γίνεται ξανά κορυφαίο trend. Πολλοί ήταν οι χρήστες που θυμήθηκαν τη δική τους ιστορία την ημέρα εκείνη της τουρκικής εισβολής.

«Όταν έγινε η εισβολή ήμουν 7 χρονών. Θυμάμαι την αναστάτωση στο σπίτι, τον πατέρα μου που έψαχνε το απολυτήριο του για να δει αν ήταν ροζ ή άσπρο για να δει αν επιστρατεύεται. Ρώτησα ταραγμένη τι συμβαίνει και μου λέει «ΠΟΛΕΜΟΣ!» έγραψε ένας χρήστης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση