Famagusta-Spoiler: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις στο 3ο επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 10:50 Famagusta-Spoiler: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις στο 3ο επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο τρίτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς «Famagusta», που έρχεται τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00.

Στο νέο επεισόδιο, ο Μάικλ συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης, προκαλώντας αναστάτωση στις οικογένειες Κούρτη και Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Παύλος πείθεται να αναζητήσει ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο για την ασθένειά του, ενώ οι εξελίξεις γύρω από τον φόνο, θα φέρουν κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ.

Famagusta: Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς

Τα στοιχεία που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης. Ο ίδιος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να αποδείξει την αθωότητά του, την ώρα που η Χριστίνα αμφιβάλλει ενστικτωδώς για την ενοχή του. Ο Αντρέας της υπόσχεται να διερευνήσει την υπόθεση.

Η Μαίρη επισκέπτεται την αδερφή της και μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο. Μέσα από την νοσταλγική συζήτηση τους, μαθαίνουμε πώς ο Μάικλ κατέληξε στα χέρια της Μαίρης κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής.

Η Κατερίνα, φίλη του Μάικλ και συνάδελφος του στο ντοκιμαντέρ, τηλεφωνεί στην Σοφία και την ενημερώνει για τη σύλληψη του Μάικλ. Παράλληλα, η Κατερίνα συνεχίζει μόνη τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ και καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία που έλαβε χώρα πριν 50 χρόνια.

Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, με την ελπίδα ότι μπορεί να προτείνει κάποια θεραπεία, έστω και πειραματική, για το πρόβλημα υγείας του.

Η Σοφία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ επισκέπτεται τη Χριστίνα και οι δυο γυναίκες, η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται.

Famagusta

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου,  Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου.

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση