Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 14:11 Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης

Ποιος παίκτης των Μαχητών αποχαιρετά το Survivor .

Ανδρική υπόθεση και... μπλε είναι η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας από το Survivor, καθώς ένας εκ των Γιάννη Περπατάρη, Φάνη Μπολέτση και Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ θα δει την πόρτα της εξόδου.

Η ομάδα των Μαχητών αυτή την εβδομάδα έχασε δύο σερί ασυλίες και έβγαλε στον τάκο τον Ρομπ και τον Περπατάρη ενώ ούτε στον τρίτο αγώνα ασυλίας κατάφεραν να νικήσουν τους κόκκινους, με τον Φάνη Μπολέτση να «κλειδώνει» την υποψηφιότητά του.

Συμβούλιο του νησιού δεν είχαμε, μιας και το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο, ενώ τέταρτος υποψήφιος δεν αναδείχθηκε καθώς η MVP Κατερίνα Δαλάκα δεν είχε να δείξει κάποιον από τους μπλε, ούτε βέβαια θέλησε να στείλει στον τάκο συμπαίκτη της από την ομάδα των Διασήμων.

Η αποψινή αποχώρηση μοιάζει ξεκάθαρη, καθώς ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ είναι πολύ αδύναμος αγωνιστικά σε σχέση με τον Γιάννη και τον Φάνη, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν προκαθορισμένο ότι εκείνος είναι ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εκτός αν για ακόμα μία φορά καταφέρει να έχει την τύχη με το μέρος του και κάνει την έκπληξη παρατείνοντας την παραμονή του στο παιχνίδι.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση