Η συγκλονιστική περιγραφή του παίκτη του Survivor για την περιπέτεια της υγείας του: «Είχε παραλύσει ο εγκέφαλος μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 16:27 Η συγκλονιστική περιγραφή του παίκτη του Survivor για την περιπέτεια της υγείας του: «Είχε παραλύσει ο εγκέφαλος μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του Άγγελου Γεωργουδάκη για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, κάτι που τον οδήγησε εκτός Survivor.

Ο παίκτης των Μαχητών από την πρώτη στιγμή που πάτησε στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα, καθώς σε κάθε του εμφάνιση είχε μαζί του ένα μαχαίρι και μιλούσε για την καθημερινότητα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο άτυχος παίκτης στην προσπάθεια του να ψαρέψει με ψαροντούφεκο, ακούμπησε ένα κοράλλι με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί αρκετές μέρες σε κλινική. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο παίκτης δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι, καθώς η υγεία του έχει επιβαρυνθεί.

«Είναι αυτές οι ατυχίες στη ζωή που μπορεί να μην είναι ατυχαί αλλά θέλημα Θεού, το εννοώ γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό».

«Με έβγαλε εκτός παιχνιδιού από νωρίς το κοράλλι. Ήμουν με το ψαροντούφεκο αρκετά βαθιά και όπως προσπαθούσα να στοχεύσω ένα ψάρι, με πήρε το ρεύμα και το χέρι μου ακούμπησε πάνω σε ένα κοράλλι. Ένιωσα σαν να με χτύπησε μια πύρινη ράβδος, σαν να με τίναξε ηλεκτροσόκ εκείνη την ώρα. Μου παρέλυσε το χέρι. Δεν μπορούσα να κρατήσω ούτε το ψαροντούφεκο που ζυγίζει δύο κιλά. Κατάλαβα ότι έπαθα ζημιά, ήταν πολύ έντονος ο πόνος. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα γιατί είχα το βάρος ότι έπρεπε να βγάλω φαγητό γιατί τα παιδιά πεινούσαν. Έσφιξα τα δόντια και κατάφερα να πιάσω 13 ψάρια».

«Δε σκέφτηκα καθόλου να βγω έξω, αφού είπα ότι θα βγάλω ψάρια, έπρεπε να το κάνω. Μετά ένιωθα ότι υποχωρούσε ο πόνος αλλά φάνηκε τις επόμενες μέρες ότι αυτή η τοξίνη έχει διεισδύσει μέσα μου. Μετά το συμβούλιο εκείνο το βράδυ απευθύνθηκα στους γιατρούς γιατί ένιωσα ότι πάω να πέσω κάτω».

«Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις, έφαγα και τρεις μέρες στην κλινική, για μένα αυτή ήταν η πραγματική δυσκολία του Survivor. Το δηλητήριο αυτό που πέρασε μέσα στο αίμα μου, η ζάλη που ένιωθα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα να σκεφτώ μετά από ένα σημείο, γιατί είχε παραλύσει και ο εγκέφαλος μου. Το χέρι μου έβγαζε ένα τζελ σε εκείνο το σημείο που είχα έρθει σε επαφή με το κοράλλι».

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που μπήκα στο Survivor. Το Survivor είχα πει από την αρχή ότι είναι η ζωή μου αλλά το Survivor δεν τελείωσε εδώ, αυτή είναι μόνο η αρχή. Η ίδια η παραγωγή δεσμεύτηκε να είμαι στο παιχνίδι και του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση