Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία - Η 4η παίκτρια για αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 15:46 Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία - Η 4η παίκτρια για αποχώρηση

Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία την Τετάρτη 6/3 και η 4η παίκτρια που συμπληρώνει τα ζευγάρια για τις μονομαχίες της Πέμπτης 7/3 και την αποχώρηση.

Νέος αγώνας για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού είναι η πρώτη εβδομάδα με 4 ασυλίες. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους πολλούς τραυματισμούς και στον στίβο που έχει πάλι βάση στο υγρό στοιχείο. Ενώ οι τηλεθεατές θα πληροφορηθούν για τις επιδόσεις των Διάσημων και των Μαχητών και τον MVP της εβδομάδας. Αυτή τη φορά όμως δεν θα παίξει κανέναν ρυθμιστικό ρόλο ο παίκτης αυτός, καθώς δεν θα είναι σε θέση να κάνει καμία στρατηγική επιλογή.

Η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία στις 6/3, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι και πάλι οι Μαχητές. Οι οποίοι θα κάνουν το 3-1 στις ασυλίες και θα φτάσουν στο 18-18 στους αγώνες. Η μπλε ομάδα έχει καταφέρει να σηκώσει κεφάλι παρά τις πολλές κι έντονες εσωτερικές προστριβές που στο νέο επεισόδιο θα επικεντρωθούν και σε άλλο πρόσωπο πέρα από αυτό του Τζέιμς Καφετζή.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ επόμενος στόχος των κόκκινων είναι η Σταυρούλα. Η Αναστασία Τσέρου αναφέρει όσα της είπε όταν συναντήθηκαν, κάτι που στα επόμενα επεισόδια θα απασχολήσει πολύ. Η νέα παίκτρια μιλά στην κάμερα για «κάρφωμα» στη Μαριλίνα σχετικά με τους στόχους. Οπότε περιμένουμε να δούμε πόσο αυτή η πλήροφορία θα ανακατέψει τα νέα δεδομένα στο συμβούλιο.

Όσο αφορά την 4η υποψήφια για αποχώρηση, αν δεν υπάρξει ανατροππή στο αποτέλεσμα του αγώνα, τότε αυτή είναι η Μαρία Αντωνά, χωρίς να χρειαστεί να γίνει ψηφοφορία, αφού δεν υπάρχει άλλη παίκτρια στην κόκκινη ομάδα που να μπορεί να αγωνιστεί στις μονομαχίες.

Δείτε το τρέιλερ για την 4η ασυλία στο Survivor 2024:

Πηγή: ieidiseis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση