My Style Rocks - Η αποκάλυψη της Νικολίνας: Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε σώμα αγοριού, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:45 My Style Rocks - Η αποκάλυψη της Νικολίνας: Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε σώμα αγοριού, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα

«Στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε, ξεκίνησε και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου» είπε

Tη δική της εξομολόγηση έκανε στο My Style Rocks η Νικολίνα, καθώς αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

Η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και διηγήθηκε την ιστορία της, η οποία όπως λέει, ξεκίνησε στα 11 της χρόνια.

Όπως είπε, με τη βοήθεια ειδικών, αλλά και της οικογένειάς της, ξεκίνησε ορμονοθεραπεία, όταν ήταν 12 ετών.

Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα».

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 ετών, όταν μοιράστηκα τα συναισθήματά μου με τους γονείς τους και με τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε, ξεκίνησε και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου».

Όσο για τους γονείς της, τους είπε ένα δημόσιο ευχαριστώ. «Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα και τη στήριξη των γονιών μου και γι' αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς τους γονείς και την οικογένειά μου και την αδεφή μου, δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ», ανέφερε.

b446d6c1-51e4-40e3-a7e5-4f6a6ed98a1f

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο λόγος που λέω αυτή την ιστορία τώρα, επειδή έχω παλέψει πάρα πολύ για να νιώσω 100% ο εαυτός μου κι αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει από το να διεκδικώ τα όνειρά μου, έχω την ελπίδα πως η ιστορία μου θα βοηθήσει άλλα άτομα που παλεύουν με την ταυτότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτό τον κόσμο και να είναι πολεμιστές και να κυνηγούν πάντα τον στόχο τους».

Κλείνοντας, η Νικολίνα έστειλε το δικό της μήνυμα στο κοινό. «Πιστεύω ότι στη ζωή πάντα υπάρχουν εμπόδια, αλλά με θέληση όλοι μπορούμε να βρούμε λύση σε αυτά. Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει και κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη ζωή που θέλω, πραγματικότητα», είπε.

a9559e8a-2c12-4dbe-87b2-7f912edd02d5

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση