Survivor – Spoiler: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση δεν θα τη γλιτώσει και πάλι στο… παρά πέντε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 20:23 Survivor – Spoiler: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση δεν θα τη γλιτώσει και πάλι στο… παρά πέντε

Η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία - Τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Η ήττα της Μπλε ομάδας του Survivor έφερε ανατροπή στα spoilers και αντί για την Μαριλίνα Βακονδίου, υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, οι δύο ομάδες μπαίνουν δυναμικά στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Πώς εξελίσσονται οι δυναμικές τους μετά από δύο αγωνίσματα; Κατάφεραν να βρουν τα πατήματά τους ή υπάρχουν ακόμα άλυτα ζητήματα που τους εμποδίζουν να λειτουργήσουν ομαδικά και αποτελεσματικά; Ζητήματα συμπεριφορών έρχονται στο προσκήνιο λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος εγείροντας νέες εντάσεις.

Η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία

Ποια ομάδα θα μπορέσει να βρει καλύτερα τον τελικό στόχο και να εξασφαλίσει την τρίτη ασυλία;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία αναμένεται να είναι γι’ άλλη μια φορά οι Μπλε με αποτέλεσμα να στείλουν ξανά τους Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού ηττημένους.

Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι Μπλε είχαν ήδη βγάλει υποψήφια την Ευγενία από την πρώτη χαμένη ασυλία και κλείδωσαν την γυναικεία αποχώρηση ψηφίζοντας την Χρύσα. Η μάχη κρίθηκε με ψήφους 6-5, με τη Μαριλίνα να τη γλιτώνει στο όριο. Η Χρύσα δεν φάνηκε να ταράζεται ιδιαίτερα με την υποψηφιότητά της και δήλωσε έτοιμη να μονομαχίσει. Μετά την νέα ήττα της Κόκκινης ομάδας, οι παίκτες σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers αναμένεται να είναι τελικά η Μαριλίνα Βακονδίου η οποία γλίτωσε στο… τσακ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση