Netflix: Το Black Mirror επιστρέφει με 6 νέα συναρπαστικά επεισόδια – Όσα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 13:48 Netflix: Το Black Mirror επιστρέφει με 6 νέα συναρπαστικά επεισόδια – Όσα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Όταν το Black Mirror επέστρεψε στο Netflix πέρυσι έπειτα από διάλειμμα τεσσάρων ετών, οι συνδρομητές της streaming πλατφόρμας μπήκαν ξανά στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας με τις δυστοπικές απεικονίσεις του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία αιχμής μπορεί να διασταυρωθεί με τα χειρότερα κομμάτια της ανθρώπινης φύσης.

Ευτυχώς για τους fans της δημοφιλούς σειράς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να δουν νέα επεισόδια. Το Netflix ανακοίνωσε την Πέμπτη 14 Μαρτίου ότι ο δημιουργός Charlie Brooker εργάζεται ήδη για την 7η σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει την επιστροφή σε ένα από τα πιο διάσημα επεισόδια της σειράς.

Netflix: Πότε θα κυκλοφορήσει η 7η σεζόν του Black Mirror;

Το Netflix εξέπληξε τους θαυμαστές του με την είδηση ότι η 7η σεζόν του Black Mirror βρίσκεται ήδη σε παραγωγή, με έξι νέα επεισόδια που αναμένονται να κυκλοφορήσουν το 2025.

Ένα σύντομο teaser που αναρτήθηκε στα social media του Netflix μαρτυρά «έξι νέες ιστορίες», καθώς εμφανίζονται έξι μικρά εικονίδια φόρτωσης. Ενώ τα υπόλοιπα εικονίδια συνεχίζουν να περιστρέφονται, το τρίτο στη σειρά σταματά στο σύμβολο από το “USS Callister” της 4ης σεζόν.

Τι θα συμβεί στην 7η σεζόν του Black Mirror;

Το Netflix παραδοσιακά δεν αποκαλύπτει πολλά για οτιδήποτε έχει να κάνει με το Black Mirror μέχρι την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ, οπότε η αποκάλυψη ότι η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει ένα επεισόδιο-συνέχεια του “USS Callister” της 4ης σεζόν είναι τεράστια είδηση.

Σύμφωνα με το Deadline, η είδηση αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση «See What’s Next» του Netflix στο Λονδίνο.  «Το USS Callister θα επιστρέψει… Ο Robert Daly είναι νεκρός, αλλά για το πλήρωμα του USS Callister, τα προβλήματά τους μόλις αρχίζουν» αναφέρει το δυσοίωνο teaser.

Μια σύντομη ανακεφαλαίωση: «Ο Daly (Jesse Plemons), ένας κοινωνικά αμήχανος προγραμματιστής που συνίδρυσε ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι πολλαπλών παικτών, αλλά ένιωθε να μην αναγνωρίζεται και να υποτιμάται από τους συναδέλφους του. Ο εκδικητικός τεχνολογικός μάγος έβγαλε την απογοήτευση του κλέβοντας το DNA των συναδέλφων του και δημιουργώντας ψηφιακούς κλώνους τους, παγιδεύοντας τα αισθανόμενα avatars σε μια προσομοίωση τύπου Star Trek, όπου ο Daly είναι ουσιαστικά ο Captain Kirk».

Είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο επεισόδιο της σειράς μέχρι στιγμής, το οποίο τελειώνει με το ψηφιακό πλήρωμα να δραπετεύει από τον διακομιστή του Daly και να βγαίνει στο ανοιχτό παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεφύγουν από άλλους φρικτούς τύπους από το παιχνίδι.

Η συνέχεια του USS Callister σημαίνει επίσης ότι μπορούμε να μαντέψουμε ποια μέλη του A-list cast του Black Mirror θα επιστρέψουν στην 7η σεζόν. Οι ηθοποιοί που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το αρχικό επεισόδιο περιλαμβάνουν τους Cristin Milioti, Michaela Coel, Jimmi Simpson, Billy Magnussen, Milanka Brooks, Osy Ikhile και Paul G. Raymond. Περιείχε επίσης voice cameos από τον Aaron Paul (ως Gamer691) και την Kirsten Dunst, (ως τυχαία υπάλληλος του Callister), αλλά η επιστροφή τους είναι πιο απίθανη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση