Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Thomas Shelby για την ταινία των Peaky Blinders

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 11:18 Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Thomas Shelby για την ταινία των Peaky Blinders

Τον Σεπτέμβρη ξεκινούν τα γυρίσματα.

Είναι πλέον επίσημο, πως ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στον ρόλο του ως γκάνγκστερ Thomas Shelby, στην επερχόμενη spin-off ταινία των Peaky Blinders.

Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ επιβεβαίωσε το γεγονός. Υπενθυμίζεται πως το 2021 έγινε γνωστό πως αντί να ολοκληρωθεί η σειρά με έβδομη σεζόν, το τέλος θα παρουσιαστεί σε ταινία. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι, πρωταγωνίστησε στους έξι κύκλους της διάσημης σειράς που προβλήθηκε από το 2013 έως το 2022.

Σε δηλώσεις του κατά της διάρκειας της πρόσφατης πρεμιέρας του νέου του δράματος του BBC, «The Town», ο Στίβεν Νάιτ είπε ότι «ο Μέρφι επιστρέφει σίγουρα για την ταινία». «Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, στο Ντίγμπεθ, στο Μπέρμιγχαμ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πριν λίγο καιρό μέσα από δηλώσεις του και ο Κίλιαν Μέρφι είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα επέστρεφε στον ρόλο του.

Συγκεκριμένα όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Desert Island Discs» του BBC Radio 4, ο ηθοποιός απάντησε πως αν του δινόταν η ευκαιρία, ευχαρίστως και θα επέστρεφε ως Thomas Shelby. «Αν υπάρξει περαιτέρω ιστορία για να ειπωθεί και εάν ο Στίβεν Νάιτ δώσει ένα σενάριο όπως ξέρω ότι μπορεί, τότε θα είμαι εκεί. Θέλω να πω, αν θέλουμε να δούμε τον 50χρονο Τόμας Σέλμπι, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε», είχε τονίσει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση