Survivor - Spoiler 26/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 13:55 Survivor - Spoiler 26/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν απόψε (26/3) οι τηλεθεατές του Survivor. Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, την ίδια ώρα που οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες ανεβαίνουν.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, οι Κόκκινοι κέρδισαν και οι Μπλε έβγαλαν στον τάκο την Ευγενία Μπόρλα. «Σίγουρα έχω τις λιγότερες νίκες, οπότε δικαίως με ψήφισαν τα παιδιά. Δεν έχω κάνει την καλύτερη αρχή και μετά κατρακύλησα και ψυχολογικά. Θεωρούν ότι θα χάσω, δεν τους κατηγορώ, και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα», είχε δηλώσει η Ευγενία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Από την άλλη στο χθεσινό επεισόδιο οι Μπλε πήραν την δεύτερη ασυλία και οι Κόκκινοι αποφάσισαν πως η Aira Adomaityte θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. «Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ», ανέφερε η Aira αφού άκουσε το όνομά της.

Η ομάδα που κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας στο Survivor

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Κόκκινοι θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και έτσι οι Μπλε θα ψηφίσουν άλλον ένα συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε το trailer:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση