Τέλος οι κοινοί λογαριασμοί και στο Disney+ από τις επόμενες εβδομάδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 15:56 Τέλος οι κοινοί λογαριασμοί και στο Disney+ από τις επόμενες εβδομάδες

Η Disney λαμβάνει μέτρα κατά των κοινών κωδικών τις επόμενες εβδομάδες.

Η Disney είναι η επόμενη εταιρεία υπηρεσιών ροής που αποφασίζει να κόψει τη λειτουργία λογαριασμών που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα από πολλαπλούς χρήστες.

Ο CEO της Disney, Bob Iger, μίλησε στο CNBC σημειώνοντας ότι μέσα στον Ιούνιο θα αρχίσει η πραγματική μάχη για τον περιορισμό αυτού του φαινομένου.

Ο περιορισμός αυτός θα αρχίσει από τις μεγάλες αγορές στην αρχή του καλοκαιριού και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει καλύψει όλο τον πλανήτη και όλες τις χώρες που είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα.

Οι εταιρείες ροής επέτρεπαν μέχρι πριν από αρκετούς μήνες την ταυτόχρονη χρήση ενός λογαριασμού από άτομα που δεν μένουν καν στο ίδιο σπίτι, με απώτερο σκοπό να προσεγγίσουν πολλά κοινά.

Πλέον βλέπουν ότι αυτό τους στοιχίζει σε συνδρομές και ως εκ τούτου έχουν αρχίσει να τίθενται απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

Το Netflix ήταν η πρώτη υπηρεσία που ξεκίνησε αυτόν τον αγώνα και κάπως αντίστοιχα θα κινηθεί και το Disney+.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη της τιμής που θα κοστίζει η προσθήκη ενός «εξωτερικού μέλους» σε έναν λογαριασμό.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουμε σοφότεροι επί του θέματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση