Πέθανε ο ράπερ Mo Skillz, σε ηλικία 38 ετών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 23:35 Πέθανε ο ράπερ Mo Skillz, σε ηλικία 38 ετών

Η χιπ χοπ κοινότητα αποχαιρετά τον ράπερ Mo Skillz, κατά κόσμον Δημοσθένη Ρούσο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία μόλις 38 χρόνων.

Την τελευταία του πνοή άφησε, το βράδυ της Παρασκευής, ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 ετών.

Γεννημένος ως Δημοσθένης Ρούσος, ο γνωστός ράπερ Mo Skillz φέρεται να κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, σκορπώντας θλίψη στους θαυμαστές του.

Ο Mo Skillz, τον τελευταίο καιρό, είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στην Κύπρο. Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Πλέον, η ανάρτηση αυτή -όπως και προηγούμενες- έχουν κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα.

 

Το τραγούδι για τον Τζιοβάνι

Ο Mo Skillz έγινε ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που είχε γράψει για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι.

«Μεγάλωσα στο Φάληρο και στην εφηβεία ήμουν λίγο παράξενος. Γκραφιτάς, hip-hop fan, άκουγα μόνο Αμερική. Από Ελλάδα για πολύ καιρό μόνο TXC, ήμουν «άρρωστος» μαζί τους. Στην αρχή έγραφα μόνο στα αγγλικά, αλλά όταν άκουσα τον Ευθύμη και αργότερα το «Ρίμα για Χρήμα» αποφάσισα να το γυρίσω στα ελληνικά. Low Bap δεν έψηνα καθόλου. Ήμουν «γηπεδικός», με διαρκείας στον Ολυμπιακό. Τσαμπουκάς, έπαιζα πολύ συχνά ξύλο. Βέβαια, έχω φάει πιο πολύ ξύλο απ’ όσο έχω δώσει (γέλια). Στη συνέχεια έφυγα για σπουδές στην Ιταλία και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους» είχε πει σε συνέντευξή του στο Vice.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση