iPhone 6 |Λειτουργική συσκευή αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 10:49 iPhone 6 |Λειτουργική συσκευή αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά!

H Κινεζική ιστοσελίδα cnBeta, ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν από τον χρήστη zzray με τη φερόμενη ιδιότητα του υπαλλήλου καταστήματος λιανικής και αφορούν μία πλήρως λειτουργική συσκευή iPhone 6. Η αυθεντικότητα της συσκευής δεν μπορεί να επαληθευτεί, ωστόσο μας προσφέρει μερικά χαρακτηριστικά τα οποία αξίζει να σημειωθούν.

Αρχικά βλέπουμε πως η συνολική σχεδίαση είναι πραγματικά καλογυαλισμένη συγκριτικά με τις προηγούμενες iPhone 6 διαρροές. Tα άκρα του εμπρόσθιου γυαλιού διακρίνονται καθαρά καθώς και το κυκλικό dual-LED True Tone flash, το οποίο απουσίαζε στους κλώνους που είχαν παρουσιαστεί στο διαδίκτυο. Το σώμα της συσκευής διαθέτει επίσης την εσοχή για τα πλήκτρα της έντασης ήχου όπως έχουμε δει πρόσφατα σε εξαρτήματα που πιστεύεται πως είναι αληθινά, αλλά γενικά λείπει από τους κλώνους.

Οι φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν την αρχική οθόνη, αποκαλύπτουν ένα διαφορετικό web icon για την προεγκατεστημένη εφαρμογή Passbook προσθέτοντας μία τέταρτη διαίρεση του εικονιδίου. Εώς τώρα το εικονίδιο είχε ενα αεροπλάνο, μία κινηματογραφική κάμερα κι ένα φλιτζάνι καφέ. Το νέο κόκκινο τμήμα φαίνεται να απεικονίζει μία πιστωτική κάρτα, η οποία θέλει να δείξει την υπηρεσία mobile πληρωμών μέσω του Passbook.

Η διάταξη της αρχικής οθονης περιλαμβάνει τη δυνατότητα μιας έκτης σειράς εικονιδίων (εκτός του dock), στην ουσία μία σειρά παραπάνω από τις συσκευές των 4 ιντσών. Η οριζόντια διάταξη παραμένει ως έχει – 4 εικονίδια – με λίγο μεγαλύτερα κενά μεταξύ τους. Τα εικονίδια φαίνεται να έχουν όμοιο μέγεθος στις δύο συσκευές iPhone 6 και iPhone 5s, υποστηρίζοντας τη φήμη για την ανάλυση 1334 x 750.

Διαβάστε περισσότερα στο appleteam.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση