iWatch |Αναμένεται με ευέλικτη οθόνη OLED και ασύρματη φόρτιση;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 10:12 iWatch |Αναμένεται με ευέλικτη οθόνη OLED και ασύρματη φόρτιση;


Άλλη μία έκθεση έρχεται να προστεθεί σήμερα το πρωί από την ιστοσελίδα της Wall Street Journal στην οποία αναφέρεται πως το επερχόμενο iWatch της Apple θα διαθέτει κυρτή οθόνη OLED. Οι New York Times επίσης έχουν κυκλοφορήσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την wearable συσκευή, όπως την ευέλικτη οθόνη και δυνατότητες ασύρματης φόρτισης.


Υιοθετώντας φήμες του παρελθόντος, οι New York Times αναφέρουν πως το iWatch αναμένεται να έρθει σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με έμφαση στην υγεία – καλή φυσική κατάσταση και στο mobile computing tasks, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν αγορές μέσω NFC τεχνολογίας. Η ευέλικτη οθόνη της επερχόμενης συσκευής, περιγράφεται ως «unique,» (μοναδική) και η apple φημολογείται πως έχει εγκαταστήσει ασύρματη φόρτιση ύστερα από αποτυχημένα πείραματα για ηλιακή. 
 

It has a flexible display panel that is protected by a cover composed of sapphire, a type of tougher glass, they said. The device’s circuit board, which includes its sensors and chips, was described as tiny, about the size of a postage stamp. 
For replenishing the battery, the smartwatch will rely on a wireless charging method. Apple had at one point tested solar charging for the watch, but that experiment failed.


Σύμφωνα με ανώνυμους υπαλλήλους που έδωσαν πληροφορίες στην New York Times, το iWatch είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια – «one of Apple’s most ambitious projects to date,» - της Apple μέχρι σήμερα, με τεράστια δαπάνη – «enormous» - χρόνου και χρημάτων σε αισθητήρες για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση και οι μετρήσεις του θα είναι οι ανώτερες – «much more» - σε ακρίβεια από τις έως τώρα υπάρχουσες συσκευές fitness. Οι φήμες εικάζουν πως το iWatch θα συγκεντρώνει μετρήσεις από μια σειρά διαφορετικούς δείκτες που αφορούν την υγεία όπως βηματομετρητής, δείκτες ποιότητας ύπνου και αρτηριακής πίεσης.


Το iWatch αναμένεται να επωφεληθεί από το HealthKit, ένα σύνολο APIs που εισήχθη και ενσωματώθηκε στο λειτουργικό iOS 8, στις υπάρχουσες συσκευές υγείας και εφαρμογές, συγκεντρώνοντας πληροφορίες σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία στη συσκευή. Επίσης θα υποστηρίζει την νεοφερμένη λειτουργία Handoff, ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν ομαλά μεταξύ των iOS ή Mac συσκευών τους και να συνεχίσουν την εργασία τους.


Η έκθεση έρχεται να συμφωνήσει με τις περισσότερες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αναφέρουν πως η wearable συσκευή δεν θα είναι διαθέσιμη πριν το 2015, παρά τα σχέδια της Apple για την παρουσίασή του σε λίγες ημέρες. Το χρονικό χάσμα μεταξύ της ανακοίνωσης και της κυκλοφορίας του iWatch, θα δώσει στην Apple τον απαραίτητο χρόνο αφενώς για τελειοποιήσει τη συσκευή κι αφετέρου οι προγραμματιστές να δημιουργήσουν καταπληκτικές εφαρμογές, κατάλληλες για το μικρότερο μέγεθος της συσκευής.

appleteam.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση