Sony και Microsoft συμφώνησαν για πολυετή παρουσία του Call of Duty στις κονσόλες PlayStation

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 15:21 Sony και Microsoft συμφώνησαν για πολυετή παρουσία του Call of Duty στις κονσόλες PlayStation

Οι δύο πλευρές φαίνεται να κατέληξαν σε κάτι σημαντικό για τους παίκτες.

Οι τελευταίες ημέρες στην αγορά της τεχνολογίας ήταν γεμάτες κόντρες ανάμεσα σε PlayStation και Xbox για το Call of Duty, αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή.

Η Microsoft προχωράει στην εξαγορά της Activision Blizzard (μετά και όλες τις διαδικασίες με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές που φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν) και η Sony από την πλευρά της έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει πως το PlayStation θα παραμείνει και στα συστήματά της.

Έτσι, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, έκανε πριν από μερικές ώρες μια δήλωση που αναφέρει τη σχετική συμφωνία. Δεν έγινε γνωστό το πόσο θα έχει διάρκεια αυτή η συμφωνία, αλλά και το τι θα περιλαμβάνει, ωστόσο με δεδομένο πως οι δύο πλευρές έδωσαν μεγάλες μάχες τις τελευταίες εβδομάδες, είναι σίγουρο πως αμφότεροι πήραν αυτό που ήθελαν.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση