Καρχαρίας «προσγειώθηκε» στην πλώρη σκάφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 09:50 Καρχαρίας «προσγειώθηκε» στην πλώρη σκάφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πίστευε στα μάτια του το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους στη Νέα Ζηλανδία, όταν την ώρα που βρισκόταν στα ανοιχτά, ένας τεράστιος καρχαρίας πετάχτηκε και προσγειώθηκε στην πλώρη. 

Άναυδος ο καπετάνιος του σκάφους στη Νέα Ζηλανδία δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που έβλεπε. Το πλήρωμα άρχισε να βγάζει φωτογραφίες, χωρίς να καταλαβαίνει το κίνδυνο που διέτρεχε. 

Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media φαίνεται ο καρχαρίας Μάκο να πηδάει στην πλώρη και να σπαρταράει εγκλωβισμένο στα κάγκελα του σκάφους. Λίγο μετά σταμάτησε να κινείται.

Όπως αναφέρει ο καπετάνιος του σκάφους στη New Zealand Herald, θέλησε να τον βοήθησε αλλά γνώριζε πως ήταν επικίνδυνο. Ευτυχώς, λίγο αργότερα ο καρχαρίας κατάφερε να γλιστρήσει πίσω στη θάλασσα. 

Υπολογίζεται ότι ο καρχαρίας είχε περίπου 2,5 μέτρα μήκος και βάρος 150 κιλά και πήδηξε στην πλώρη του σκάφους αφού είχε πιαστεί στο αγκίστρι ψαρέματος μέλους του πληρώματος.

Πηγή: ABC 7 Chicago

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση