Αστυνομικοί έτρεξαν να σώσουν γυναίκα σε γκαλερί και ήταν... έργο τέχνης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 16:20 Αστυνομικοί έτρεξαν να σώσουν γυναίκα σε γκαλερί και ήταν... έργο τέχνης (ΦΩΤΟ)

Η υπάλληλος μιας γκαλερί στο Λονδίνο είχε κλειδώσει για να φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι, όταν ξαφνικά, είδε την εξώπορτα ξεκλείδωτη και δύο αστυνομικούς να την κοιτάζουν.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, στα τέλη του περασμένου μήνα, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έλαβε μια κλήση ότι μια γυναίκα καθόταν αναίσθητη στο Laz Emporium - τη γκαλερί τέχνης που ανήκει στον πρώην ατζέντη του Banksy, Στίβ Λαζαρίδης.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο Laz Emporium, όμως το «άτομο» αποδείχθηκε ότι ήταν η «Kristina», ένα γλυπτό που φιλοτέχνησε φέτος ο καλλιτέχνης Μαρκ Τζένκινς και απεικονίζει μια γυναίκα που κάθεται σε μια καρέκλα λιπόθυμη με το κεφάλι της πάνω σε ένα γραφείο. Η «Kristina» βασίζεται πάνω στην αδελφή του Στιβ Λαζαρίδης, αναφέρει το sky news.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην κλειστή γκαλερί βγάζοντας την πόρτα από τους μεντεσέδες της μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι βρίσκονταν εκεί για να σώσουν ένα… έργο τέχνης, αφήνοντας την υπάλληλο με το στόμα ανοιχτό.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση