Νύφη απαγόρευσε τα μωρά -και γενικά τα παιδιά- στο γάμο της: «Είναι δική μας ξεχωριστή μέρα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 11:14 Νύφη απαγόρευσε τα μωρά -και γενικά τα παιδιά- στο γάμο της: «Είναι δική μας ξεχωριστή μέρα»

Η απόφαση της 28χρονης έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην οικογένεια και διαμάχη στα social media

Η διαμάχη μιας οικογένειας για τους καλεσμένους σε έναν γάμο έβαλε φωτιά στα social media και προκάλεσε δεκάδες σχόλια και προτάσεις- με περισσότερα από 1.000 reactions και περίπου 800 σχόλια σε λίγες μόνο ώρες.

Κι όλα ξεκίνησαν από μια μέλλουσα νύφη που σχεδίαζε τον γάμο της και απλώς ήθελε να γίνει με τον δικό της τρόπο. Ωστόσο η κουνιάδα της, που μόλις έγινε μητέρα κι απέκτησε μωρό, επιμένει να φέρει το νεογέννητο στην εκκλησία κι ενοχλήθηκε που, όπως φαίνεται, τα παιδιά δεν είναι ευπρόσδεκτα στην τελετή. 

«Παντρεύομαι τον αρραβωνιαστικό μου, ο οποίος είναι 30 ετών, σε λίγους μήνες και τώρα τακτοποιούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα. Κάτι που έχει προκαλέσει, ωστόσο, ένταση είναι το γεγονός πως η κουνιάδα μου, που είναι 27 ετών, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες γέννησε και επιμένει να φέρει το μωρό στο γάμο», έγραψε η 28χρονη στο Reddit.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση