Θεούλης και μετά θάνατον: Ηχογράφησε μήνυμα που έλεγε «Βγάλτε με από δω»! Ακουγόταν την ώρα που τον έθαβαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 15:50 Θεούλης και μετά θάνατον: Ηχογράφησε μήνυμα που έλεγε «Βγάλτε με από δω»! Ακουγόταν την ώρα που τον έθαβαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Βρετανός φρόντισε να δώσει μια τελευταία γεύση γέλιου από την παρουσία του στη ζωή, έχοντας ένα μήνυμα που έπαιξε στην κηδεία του.

Στη Βρετανία, ένας νεκρός φρόντισε να κάνει την κηδεία του μια πολύ ευχάριστη περίσταση.

Ο αθεόφοβος είχε ηχογραφήσει ένα μήνυμα που θα έπαιζε την ώρα που θα έβαζαν το φέρετρό του στο χώμα και κατάφερε να σβήσει τα δάκρυα και την λύπη, μετατρέποντάς τα σε γέλιο και χαρά.

«Παρακαλώ; Παρακαλώ! Βγάλτε με έξω. Σας παρακαλώ, βγάλτε με έξω από δω, θα πεθάνω. Είναι ο ιερέας αυτός που ακούω; Βγάλτε με από δω. Με ακούει κανείς; Σας ικετεύω. Είμαι μέσα στο κουτί, σας κορόιδεψα, δεν πέθανα», έλεγε το ηχογραφημένο μήνυμα και πρέπει ο νεκρός να ήταν μεγάλος χωρατατζής γιατί οι παριστάμενοι στην κηδεία δεν έδειξαν να σοκάρονται ή να επιχειρούν να ανοίξουν τον τάφο. Αντιθέτως, γέλασαν όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Πηγή: intronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση