Ρωσίδα μεταμφίεσε τη γάτα της σε μωρό για να περάσει ναρκωτικά - Απίστευτο βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 16:26 Ρωσίδα μεταμφίεσε τη γάτα της σε μωρό για να περάσει ναρκωτικά - Απίστευτο βίντεο

Ρωσίδα συνελήφθη μετά την αποτυχημένη της προσπάθεια να μεταφέρει ναρκωτικά, ντύνοντας τη γάτα της να μοιάζει με μωρό, κρύβοντας ναρκωτικά στα βρεφικά ρούχα.

Το απίστευτο περιστατικό που έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο, έλαβε χώρα στη ρωσική πόλη Νίζνι Τάγκιλ. Αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, κίνησε υποψίες, η μητέρα, μαζί με τα δύο παιδιά της, όπως φαίνεται, οδηγήθηκε για ανάκριση από την αστυνομία στη ρωσική πόλη Nizhny Tagil.

Η γυναίκα περπατούσε με τη μικρή της κόρη, κάνοντας βόλτα, ενώ έσερνε μαζί της ένα καροτσάκι με το υποτιθέμενο μωρό μέσα.

Η γυναίκα όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, κίνησε υποψίες και αφού την προσέγγισαν οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή οικογένεια δεν ήταν ακριβώς αυτό που φαινόταν, καθώς αντί για μωρό, ανακάλυψαν ότι στο καρότσι βρίσκονταν μια γάτα.

Παρά την ομολογουμένως έξυπνη προσπάθεια λαθρεμπορίας ναρκωτικών, το ευρηματικό σχέδιο τελικά απέτυχε και ένα προς ένα μικρά πακέτα ναρκωτικών αφαιρέθηκαν από τα χοντρά βρεφικά ρούχα της γάτας.

Έβαλε ακόμη και πάνα στη γάτα για να μεταφέρει τα ναρκωτικά

 

 

Στα απίστευτα παράξενα πλάνα, που δημοσιοποίησε η αστυνομία άνοιξε το φερμουάρ της μάλλον μπερδεμένης γάτας από τη χειμωνιάτικη βρεφική στολή. Οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται και στο βίντεο βγάζουν μικρά πακέτα από το ρούχο ενώ η σαστισμένη και αθώα γάτα βρίσκεται στο τραπέζι.

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι η γάτα φορούσε ακόμη και πάνα καθώς και μικροσκοπικές μπότες μωρού.

Η «μητέρα» της γάτας εθεάθη αργότερα να κρατείται με χειροπέδες και να κάθεται σκυθρωπή μέσα σε ένα μικρό κελί.

Η αστυνομία την συνέλαβε αφού ανακάλυψε την παράνομη μεθυλεφεδρίνη σε σκόνη. Οι αναφορές ανέφεραν ότι οι συσκευασίες περιείχαν 170 γραμμάρια της ουσίας που η γυναίκα σκόπευε να πουλήσει. Η ύποπτη παραμένει υπό κράτηση και αναμένει την καταδίκη της

Πηγή: Daily Mail

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση