Ρεκόρ Γκίνες: Η Τάμι Μάνις έχει τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο μήκους 172,5 εκ.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 16:42 Ρεκόρ Γκίνες: Η Τάμι Μάνις έχει τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο μήκους 172,5 εκ.

Δεν τα έχει κουρέψει από το 1990!

Το ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα μαλλιά σε γυναίκα ανήκει στην Τάμι Μάνις από το Τενεσί.

Η 58χρονη Τάμι Μάνις μίλησε την Πέμπτη για την πορεία της μέχρι την κατάκτηση του ρεκόρ Γκίνες. Σε συνέντευξη που δημοσίευσαν τα ρεκόρ Γκίνες, η ίδια αποκάλυψε πώς το μουσικό βίντεο για το τραγούδι Voices Carry του 1985 από το ροκ συγκρότημα Til Tuesday την ενέπνευσε να αρχίσει να αφήνει μακριά τα μαλλιά της.

«Το κορίτσι είχε χαίτη και ήθελα πραγματικά να έχω μια τέτοια» είπε η ίδια. Το εν λόγω χτένισμα το οποίο εντυπωσίασε την Τάμι Μάνις είναι κοντό μπροστά και μακρύ πίσω, ενώ έγινε δημοφιλές στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 από τον ηθοποιό Πάτρικ Σουάζ, τον μουσικό Μπίλι Ρέι Σάιρους κ.α.

Η τελευταία φορά που η Τάμι Μάνις έκοψε τα μαλλιά της ήταν τον Φεβρουάριο του 1990. Έκτοτε είπε πως δεν θα τα κόψει ποτέ ξανά και πλέον αυτά έχουν μήκος 172,7 εκατοστά. Όπως είναι αναμενόμενο, η ίδια αποτελεί συχνό θέμα συζήτησης. Όπως αφηγήθηκε η Τάμι Μάνις στα ρεκόρ Γκίνες, πολλοί άνθρωποι τη θυμούνται απλά και μόνο λόγω των μαλλιών της.

Όταν η Τάμι Μάνις είδε πως τα ρεκόρ Γκίνες έχουν δημιουργήσει την κατηγορία για το μακρύτερο γυναικείο μαλλί, θεώρησε ότι είχε μια ευκαιρία. Έτσι, υπέβαλε αίτηση, ενώ η διαδικασία περιελάμβανε τη δημιουργία ενός βίντεο που κατέγραφε το μήκος των μαλλιών της.

 

 

Τελικά, πληροφορήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι είχε εξασφαλίσει τον τίτλο και ακόμα θυμάται τη στιγμή που έλαβε το μήνυμα με το πιστοποιητικό Γκίνες, το οποίο την αναγνώριζε επίσημα ως τη γυναίκα με τη μακρύτερη «αλογοουρά» στον κόσμο. «Όταν το άνοιξα, σκέφτηκα: "Αυτό είναι καταπληκτικό"», είπε.

Η Τάμι Μάνις δήλωσε ότι τα γονίδιά της συνέβαλαν στα μακριά και πυκνά μαλλιά της ενώ είπε πως συνήθως τα δένει πλεξίδα γιατί το μήκος τους υπερβαίνει το ύψος της.

Με πληροφορίες από Guardian

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση