Παγάκια στα κάρβουνα: Το νέο street food που κάνει θραύση στη Κίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 14:40 Παγάκια στα κάρβουνα: Το νέο street food που κάνει θραύση στη Κίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις τηγανητές πέτρες, σειρά έχουν τα παγάκια στα κάρβουνα. Αυτό είναι το νέο street food της Κίνας, που κάνει θραύση και έχει προξενήσει την περιέργεια των χρηστών του διαδικτύου.

Στον κόσμο του street food, η Κίνα κατάφερε να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά με μια ιδιότυπη γαστρονομική δημιουργία γνωστή ως «παγάκια στα κάρβουνα». Βίντεο που παρουσιάζουν την προετοιμασία αυτής της ασυνήθιστης λιχουδιάς, η οποία περιλαμβάνει το ψήσιμο στη σχάρα και στη συνέχεια το καρύκευμά τους με μια σειρά από σάλτσες και μπαχαρικά, έχουν κυκλοφορήσει στις κινεζικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας τους θεατές με ένα μείγμα γοητείας και απορίας.

Ξεπεράστε τις τηγανητές πέτρες, καθώς τώρα είναι η σειρά των ψητών παγοκύβων να απολαύσουν τα φώτα της δημοσιότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το περίεργο σνακ του δρόμου απέκτησε φήμη χάρη σε ένα σύντομο βίντεο που γυρίστηκε σε έναν πάγκο με φαγητό του δρόμου στη Ναντσάνγκ, στην επαρχία Τζιανγκσί.

 

 

Στο βίντεο παρουσιάζεται η διαδικασία ψησίματος σε ανοιχτή σχάρα, που ακολουθείται από ένα γενναιόδωρο καρύκευμα με διάφορες σάλτσες και μπαχαρικά, παρουσιάζοντας τελικά την παγωμένη δημιουργία σε ένα πιάτο. Αν και το βίντεο δεν αποκαλύπτει κανέναν που πραγματικά απολαμβάνει το πιάτο, έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών ημερών, όταν προσφέρεται ως δωρεάν κέρασμα.

Μετά την επιτυχία του viral βίντεο, τα κινεζικά ειδησεογραφικά πρακτορεία έκαναν το βήμα παραπάνω για να εντοπίσουν τον πωλητή φαγητού του δρόμου που είναι υπεύθυνος για αυτή την παγωμένη γοητεία. Αποδεικνύεται ότι η ιδέα για τον ψητό πάγο επινοήθηκε σε μια καυτή μέρα, με σκοπό κυρίως να αποτελέσει μια παιχνιδιάρικη μέθοδο για να προσφέρει ανάπαυλα από τη ζέστη.

Αρχικά προοριζόταν για αστείο, αλλά η απροσδόκητη δημοτικότητα αυτής της πρωτότυπης δημιουργίας οδήγησε τον πωλητή να συνεχίσει την παραγωγή της. Αυτό το ιδιόμορφο φαγητό πωλείται δωρεάν, ωστόσο, οι πρόθυμοι γευσιγνώστες πρέπει να κάνουν εκ των προτέρων αιτήσεις για να απολαύσουν αυτή την παγωμένη απόλαυση, και φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που είναι πρόθυμοι να το δοκιμάσουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση