Η επική αντίδραση μιας γυναίκας που έκανε το λάθος να δοκιμάσει «την πιο ξινή καραμέλα στον κόσμο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 19:56 Η επική αντίδραση μιας γυναίκας που έκανε το λάθος να δοκιμάσει «την πιο ξινή καραμέλα στον κόσμο»

Μια γυναίκα απαθανάτισε την ξεκαρδιστική στιγμή που έβαλε τα κλάματα αφού δοκίμασε την «πιο ξινή καραμέλα στον κόσμο».

Η Influencer @underratedhijabi, η οποία πρόσφατα πανηγύρισε τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube, έχει γίνει γνωστή για τις τολμηρές προκλήσεις της. Ωστόσο, η τελευταία της δοκιμασία δεν πήγε και πολύ καλά..

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε στο Instagram ένα από τα πιο γενναία «πειράματά» της μέχρι σήμερα, αφού δοκίμασε το πιο ξινό ζαχαρωτό, που λόγω της οξύτητας του έχει ονομαστεί «Black Death».

Αφού στην αρχή προειδοποίησε τους φίλους της να μη δοκιμάσουν αυτά τα... τρομακτικά γλυκά, στη συνέχεια έβαλε μια καραμέλα στο στόμα της και άρχισε να τη μασάει αργά.

Μιλώντας από το μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου της, εξήγησε: «Αυτό λέγεται Μαύρος Θάνατος. Είναι η πιο ξινή καραμέλα στον κόσμο. Προειδοποίηση! Δεν είναι κατάλληλο για άτομα κάτω των οκτώ ετών. Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία».

Λίγο αργότερα η γυναίκα εμφάνισε σπασμούς και έβαλε τα κλάματα, μη μπορώντας να αντέξει τη... ξυνίλα της καραμέλας.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση