ΟΑΚΑ: Viral η προφητεία του Χοσέ από τις «Σαββατογεννημένες» - «Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:47 ΟΑΚΑ: Viral η προφητεία του Χοσέ από τις «Σαββατογεννημένες» - «Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά;»

«Τα είχε πει ο Καπουτζίδης», «Πόσο μπροστά» γράφουν στα social media μετά τις εξελίξεις με το στέγαστρο Καλατράβα

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της σειράς «Σαββατογεννημένες», ο Γιώργος Καπουτζίδης γίνεται ξανά viral.

Με αφορμή τις εξελίξεις με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, η «προφητεία» του Χοσέ, υπαλλήλου της Σούλας, που μισεί τους Έλληνες, έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Στο απόσπασμα που αναπαράγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα social media, ο Χοσέ ρωτά με καχυποψία τη «σενιόρα Σούλα», την οποία υποδύεται η Ράνια Σχίζα, πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το βίντεο

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει και ακολουθεί η επόμενη απορία: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;», προκαλώντας την οργή της Σούλας, με έναν ακόμη ομηρικό καβγά να ξεσπά ανάμεσά τους.
 

 

Πολλοί από εκείνους που αναδημοσίευσαν το βίντεο στο Twitter, σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Τα είχε πει ο Καπουτζίδης», «Τόσο μπροστά».

Δείτε περισσότερα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση