Ένα γαλλικό μπουλντόγκ πιστεύει… πως είναι τσοπανόσκυλο - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 17:48 Ένα γαλλικό μπουλντόγκ πιστεύει… πως είναι τσοπανόσκυλο - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Ένα γαλλικό μπουλντόγκ προκαλεί χάος σε αυτό το αγρόκτημα. Μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά σίγουρα πιστεύει πως είναι… τσοπανόσκυλο!

Παρακολουθήστε το ενθουσιασμένο σκυλάκι να προσπαθεί να βοηθήσει στο έργο της βοσκής γαβγίζοντας πάνω από τον φράχτη, σκαρφαλώνοντας πάνω από τα ζώα και κάνοντας τα πιο… αξιολάτρευτα κόλπα. Τα βίντεο γυρίστηκαν σε μια οικογενειακή φάρμα στο Katanning της Δυτικής Αυστραλίας.

Το κατοικίδιο σκυλάκι της Bree Garlick, ο Lync, αγαπούσε από μικρό τη ζωή στην φάρμα και να βοηθάει την ιδιοκτήτριά του.

Σε ένα βίντεο που έχει ήδη προβληθεί πάνω από 3,3 εκατομμύρια φορές , ο Lync αποδεικνύει ότι, όταν πρόκειται για γαλλικά μπουλντόγκ, σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά.

 

@bree_garlick

Anything the kelpie does, Lync thinks he can do better…

♬ original sound - MORE ENERGY

 

«Οτιδήποτε κάνει ο άλλος σκύλος μας, ο Lync πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει καλύτερα», έγραψε η Garlick δίπλα στο κλιπ. Οι προσπάθειες του Lync σίγουρα έρχονται αντιμέτωπες με την αντίληψη ότι τα μικρά σκυλιά είναι λιγότερο υπάκουα και πιο δύσκολο να εκπαιδεύονται από τα μεγαλύτερα σκυλιά.

 

@bree_garlick

Bit squishy

♬ Tatum Gets Stuck - Tatum Talks

 

“Το γαλλικό μπουλντόγκ μας κάνει ό,τι θέλει τα πρόβατα”, μια λεζάντα γράφει στο κλιπ των 11 δευτερολέπτων στο TikTok, όπου ο Lync φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τα μαντριά προβάτων, να οδηγεί το κοπάδι και, σε μερικές περιπτώσεις, να σκαρφαλώνει στο πίσω μέρος των ζώων για να έχει καλύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Πηγή: Enikos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση