Τύπος μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγινε viral στο TikTok (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 10:19 Τύπος μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγινε viral στο TikTok (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς φωτισμού οδικών οχημάτων του 1989 στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον φωτισμό οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης, του χρώματος και του σκοπού.

Ένα «χριστουγεννιάτικο αυτοκίνητο» στολισμένο με πολύχρωμα φώτα έχει τραβήξει την προσοχή και την περιέργεια των αυτοκινητιστών και έγινε viral στο TikTok. Το βίντεο που παρουσιάζει ένα Fiat 500 τυλιγμένο από φώτα, συγκεντρώνοντας πάνω από 730.000 likes.

Ο οδηγός πίσω από το τιμόνι αυτού του τροποποιημένου οχήματος φαίνεται ότι ανέλαβε να σκορπίσει λίγη γιορτινή διάθεση εν κινήσει. Ωστόσο, παρά την πρόθεση, τέτοιες τροποποιήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς φωτισμού οδικών οχημάτων του 1989 στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον φωτισμό οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης, του χρώματος και του σκοπού. Αυτοί οι κανονισμοί αναφέρονται συχνότερα όσον αφορά τα κιτ υποφωτισμού, τα οποία περιλαμβάνουν την τοποθέτηση νέον κάτω από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι κανόνες επεκτείνονται επίσης σε οποιαδήποτε πρόσθετα φώτα που οι οδηγοί ενδέχεται να εγκαταστήσουν στο εξωτερικό των οχημάτων τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση