Η στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 20:43 Η στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό - BINTEO

Σοκαριστικό βίντεο με την άτυχη γυναίκα να βρίσκει το θάνατο ακαριαία από το χτύπημα κεραυνού.

Νεκρή έπεσε μία μητέρα δύο παιδιών όταν τη χτύπησε κεραυνός στην παραλία Boquilla στην πόλη Cartagena της Κολομβίας.

Ο λόγος για την Froilanis Maireth Rivas Román, η οποία αμέσως μόλις τη χτύπησε η αστραπή έπεσε στο έδαφος. Την ίδια ώρα αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη γυναίκα περπατούσε κατά μήκος της ακτογραμμής με τα πλάνα να δείχνουν ένα κεραυνό να εκτείνεται από τον ουρανό και να την χτυπά. Το βίντεο δείχνει δίπλα έναν αστυνομικό, ο οποίος ήταν σοκαρισμένος από τον ήχο του κεραυνού χωρίς όμως να έχει δει τη γυναίκα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει. Στην Κολομβία οι θάνατοι από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών είναι πολλοί.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση