Έκανε την ίδια παράβαση για… 800 φορές – Το αστρονομικό ποσό που του επιβλήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 15:10 Έκανε την ίδια παράβαση για… 800 φορές – Το αστρονομικό ποσό που του επιβλήθηκε

Νόμιζε ότι είχε καταφέρει να ξεγελάσει το νόμο, ωστόσο… λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Πλήρη περιφρόνηση σε κάθε κανόνα… οδικής κυκλοφορίας δείχνουν ορισμένοι οδηγοί, οι οποίοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου. Πρόκειται για οδηγούς που συναντάμε σχεδόν καθημερινά στους δρόμους, σε οποιαδήποτε χώρα κι αν βρεθούμε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας οδηγός από την ιταλική πόλη Μάντοβα, ο οποίος δεν δίστασε να υποπέσει στην ίδια οδική παράβαση όχι μία, ούτε δύο, αλλά… 800 φορές!

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος οδηγός εισερχόταν για μακρύ χρονικό διάστημα στις ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας της πόλης, δίχως το όχημά του να φέρει το απαραίτητο σήμα. Μάλιστα, είχε καταφέρει να γλιτώσει τα πρόστιμα -που αθροιστικά ανέρχονται σε 150.000 ευρώ!- «ξεγλιστρώντας» από τις κάμερες που ελέγχουν τους εν λόγω δρόμους.

Ωστόσο, η αλαζονεία του φαίνεται πως θα του κοστίσει ακριβά, αφού δεν έβαλε μυαλό με αποτέλεσμα να υποπέσει σε νέες παραβάσεις, επιτρέποντας στις αρχές να ελέγξουν το παρελθόν του και βρίσκοντας και όλες τις παλαιότερες.

Πώς έπεσε στα χέρια των αρχών

Όσον αφορά στη διαπίστωση των παραβάσεων, αυτή έγινε μάλλον κάπως τυχαία. Οι αστυνομικές αρχές σταμάτησαν τον 21χρονο στο πλαίσιο ενός ελέγχου ρουτίνας, ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Γρήγορα, οι άνδρες της Τροχαίας διαπίστωσαν ότι το εν λόγω αυτοκίνητο κυκλοφορούσε ενώ ήταν ανασφάλιστο, επιβάλλοντάς του ένα «τσουχτερό» πρόστιμο. Μέχρι το τελευταίο να εξοφλούνταν, ο 21χρονος θα έπρεπε να κρατήσει το ΙΧ του σταθμευμένο σε σημείο της επιλογής του.

Όπως, ωστόσο, αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο άνδρας δεν συμμορφώθηκε με την επιβληθείσα ποινή, και έκατσε ξανά πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Όμως αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερός, αφού στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε διαπιστωθεί ότι το ΙΧ του ήταν ανασφάλιστο, τον περίμενε ένας ακόμη έλεγχος. Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε με γερανό σε συνεργείο.

Ο 21χρονος μπήκε για τα… καλά στο «μάτι» των αστυνομικών αρχών, οι οποίες άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παραβατικού οδικού παρελθόντος του, διαπιστώνοντας ότι μέσα στα έτη 2022 και 2023 είχε εισέλθει 800 φορές παράνομα σε ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας.

Τώρα καλείται να πληρώσει τα πρόστιμα για όλες τις παραβάσεις του...

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση