Χρειάστηκε 2 ώρες, να ξεσφηνώσει τον γιο του από μπάρες. Θα μπορούσες πιο γρήγορα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 11:43 Χρειάστηκε 2 ώρες, να ξεσφηνώσει τον γιο του από μπάρες. Θα μπορούσες πιο γρήγορα;

Ο πατέρας δοκίμασε όλους τους τρόπους για να απεγκλωβίσει το κεφάλι του 2χρονου παιδιού του από δύο παράλληλες μεταλλικές μπάρες. Εκτός από τον προφανή...

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες ενός πατέρα να απεγκλωβίσει το κεφάλι του 2χρονου γιου του από δύο παράλληλες μεταλλικές μπάρες, καταγράφει βίντεο που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό.

Το περιστατικό συνέβη σε οικοδομή, στην πολιτεία Εσπίριτο Σάντο, στη νοτιοανατολική Βραζιλία τον περασμένο Απρίλιο. Ο πατέρας και άλλα μέλη της οικογένειας, που ήταν παρόντα, προσπαθούσαν για αρκετές ώρες να βγάλουν τον μικρό δοκιμάζοντας κάθε τρόπο που τους ερχόταν στο μυαλό. Από το να ανοίξουν τις μπάρες μέχρι να σηκώσουν το παιδί και να το τραβήξουν.

Μετά από δύο ώρες και ενώ η επιχείρηση απεγκλωβισμού δεν είχε θετικό αποτέλεσμα, η λύση βρέθηκε. Αντί να περάσουν το κεφάλι του αγοριού από τις μπάρες, δοκίμασαν να το βγάλουν με τον τρόπο που είχε εγκλωβιστεί, περνώντας δηλαδή το σώμα του.

"Χρειάστηκα περισσότερες από δύο ώρες για να καταλάβω ότι όλες οι προσπάθειές μας ήταν χάσιμο χρόνου. Ήταν απλώς θέμα φυσικής και απλή λύση. Ήταν τόσο απλό που ντρέπομαι, που χρειάστηκα τόσο πολύ χρόνο αλλά είμαι ανακουφισμένος που ο γιος μου είναι καλά", δήλωσε ο πατέρας.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση