Τα πήρε στο κρανίο ο Κώστας Μπακογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:21 Τα πήρε στο κρανίο ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο καταδικασμένος ως «Λάμπρος» της 17Ν και φερόμενος αρχηγός, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, πήρε αδεια και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν;

Την πρώτη του, τριήμερης διάρκειας, άδεια από τις φυλακές έπειτα από 20 χρόνια πήρε ο καταδικασμένος «Λάμπρος» της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, στις 8-9 και 10 Ιουλίου. Στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές.

Η άδεια στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, όπως προβλέπεται από τον νόμο, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πέρασε στο σπίτι του. 



Αντιδρώντας πάντως στην είδηση ότι ο Γιωτόπουλος είχε λάβει άδεια, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε στο Twitter: «Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση