Ο Παναγιώτης Ιακωβής στην Υποδοχή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Ακαδημία Αθηνών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 07:44 Ο Παναγιώτης Ιακωβής στην Υποδοχή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Ακαδημία Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα η τελετή υποδοχής του τακτικού μέλους στην έδρα του Δημοσίου Δικαίου, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, τέως προέδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου καθηγητή Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Στη Δημόσια Συνεδρία Υποδοχής ως Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας και Επίτιμου Καθηγητού Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Προκοπίου Παυλόπουλου, παρέστη χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, καρδιολόγος και Επιστημολόγος του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Ιακωβής.

Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες κεκλεισμένων των θυρών, στην κεντρική αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’, μετά του εκπροσώπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ Συμεών, οι υπουργοί : Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, βουλευτές όλων των κομμάτων, η Ολομέλεια της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, ανάμεσα τους και ο Καθηγητής Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Μαθηματικών του ΕΚΠΑ, εκ Φθιώτιδας, Ιωάννης Χριστιανίδης, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες, ανάμεσα τους μέλη των οικογενειών Μαρτίνου και Λασκαρίδη.

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Ιακωβής μετά το πέρας της εκδήλωσης «Ήταν για εμένα, μέγιστη τιμή και χαρά η πρόσκληση να παραβρεθώ στην υποδοχή του Προέδρου, Προκόπη Παυλόπουλου στην Ακαδημία Αθηνών. Μαζί με σχεδόν το σύνολο της πνευματικής και φυσικής ηγεσίας της Πατρίδας. Η παρουσία μου στην Ακαδημία σκόπευε στην προώθηση των διεκδικήσεων της Λαμίας μας. Η συζήτηση μας με τον Πρόεδρο και Ακαδημαϊκό Προκόπη Παυλόπουλο και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, σχετιζόταν με την ανάδειξη της πόλης μας».       

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση