Υποψήφια Δήμαρχος στη Λοκρίδα η γιατρός Μάιτα Γιαννοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 08:16 Υποψήφια Δήμαρχος στη Λοκρίδα η γιατρός Μάιτα Γιαννοπούλου

Μια υποψηφιότητα με ιδιαίτερη δυναμική στην τοπική κοινωνία "μπαίνει στο παιχνίδι" των Αυτοδιοικητικών εκλογών για το Δήμο Λοκρών.

Τη στήριξη της υποψηφιότητας της πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατρού Μάιτας Γιαννοπούλου για το Δήμο Λοκρών αποφάσισε η ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Λοκρών.

Με σημερινή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών ενημερώνει πως «μετά από συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε τη στήριξη της υποψηφιότητας της κυρίας Μάιτας Γιαννοπούλου ως επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, για το δήμο Λοκρών. Η κυρία Μάιτα Γιαννοπούλου είναι ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος που υπηρετεί πιστά και προσφέρει πολλά σε όλη την τοπική κοινότητα. Η θετική της πορεία ως παιδιάτρου, το ήθος και η προσφορά στα κοινά, σε θέσεις απαιτητικές, όπως αυτής της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αποδεικνύουν με περίτρανο τρόπο ότι η εμπειρία, οι γνώσεις και η αποτελεσματικότητα είναι τα εχέγγυα που απαιτούνται για την επιτυχία της ως υποψήφια δήμαρχος του δήμου Λοκρών. Η ΔΗΜΤΟ στηρίζει την υποψηφιότητά της σε καιρούς που η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η σύνθεση όλων των Δυνάμεων είναι οι προϋποθέσεις για την επιτυχή διεκδίκηση της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κ. Γιαννοπούλου ήταν εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών μέχρι το τέλος Νοεμβρίου που υπέβαλε την παραίτησή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση