Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα - Ποιον θα υποστηρίξει στο Δήμο Λαμιέων;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 09:17 Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα - Ποιον θα υποστηρίξει στο Δήμο Λαμιέων;

Μετά τη δημοσιοποίηση της Φθιώτιδας ως μιας απο τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα είναι υποψήφιος ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Κουτσούμπας, έγιναν γνωστά τα ονόματα και των υπολοίπων υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό μας.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν, λοιπόν, στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπασδέκης, η γραμματέας της Τ.Ε. Φθιώτιδας  Αντριάννα Μπαφούτσου, το μέλος του Τ.Γ. Χρήστος Πάσουλας, το στέλεχος του Κόμματος Δήμητρα Γεροκούδη και ο συνδικαλιστής της ΛΑΡΚΟ Παναγιώτης Πολίτης

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΚΕ στο Δήμο Λαμιέων θα στηρίξει την υποψηφιότητα του χειρουργού ορθοπεδικού και τραυματολόγου Θανάση Αδάμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση