Ο Γιάννης Οικονόμου με ΕΜΑΚίτες από τη Φθιώτιδα που πήγαν στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 08:04 Ο Γιάννης Οικονόμου με ΕΜΑΚίτες από τη Φθιώτιδα που πήγαν στην Τουρκία

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ έκανε το τραπέζι σε δυο Φθιώτες διασώστες της ΕΜΑΚ που επιχείρησαν στην Τουρκία μετά τους σεισμούς.

Πρόκειται για τον Αντώνη Κατσινέλο από την Κάτω Τιθορέα και τον Δημήτρη Φύκα από τον Σταυρό Λαμίας, που μαζί με τους συναδέλφους τους διασώστες της ΕΜΑΚ έκαναν υπερήφανη τη χώρα μας, σώζοντας ζωές μέσα από τα ερείπια του καταστροφικού σεισμού.

 

Δείτε την ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τη συνάντηση με τους διασώστες της ΕΜΑΚ από τη Φθιώτιδα.

 

«Συναντήθηκα σήμερα με δυο συμπατριώτες μας, τον Αντώνη από την Κάτω Τιθορέα και τον Δημήτρη από τον Σταυρό, οι οποίοι, ως μέλη της ΕΜΑΚ, βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Τουρκία και μαζί με τους συναδέλφους τους είχαν σημαντική συμβολή στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη γειτονική χώρα.

Μου μετέφεραν τις συγκλονιστικές τους εμπειρίες με σε εξαιρετικά δυσμενείς και αντίξοες συνθήκες, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους και αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη στον τουρκικό λαό μπροστά στην τραγωδία που βιώνει.

Η Πατρίδα μας, η Ελλάδα, ήταν από τις πρώτες χώρες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα των τουρκικών αρχών για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Μετέφερα στον Αντώνη και τον Δημήτρη το σεβασμό, την αναγνώριση και την υπερηφάνεια που βλέπει ο ελληνικός λαός στο πρόσωπο των ιδίων και των συναδέλφων τους...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση