Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην έκθεση του Λαμιώτη καθηγητή του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 09:14 Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην έκθεση του Λαμιώτη καθηγητή του

«Θαυμάσια έργα! Σπουδαία έκθεση! Από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, σπουδαίο άνθρωπο, μεγάλο δάσκαλο...», σημείωσε μεταξύ άλλων ο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την αναδρομική έκθεση «Μια ματιά πίσω. Έργα 1954-2014» του Λαμιώτη ζωγράφου και καθηγητή του στο 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Λαμίας Βασίλη Σίμου, επισκέφθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Θαυμάσια έργα! Σπουδαία έκθεση! Από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, σπουδαίο άνθρωπο, μεγάλο δάσκαλο. Απέραντη συγκίνηση για όσους τον γνωρίσαμε, ως καθηγητή μας στο 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Λαμίας (στο Πέτρινο) και διδαχτήκαμε σχέδιο και ζωγραφική από τον Βασίλη Σίμο. Μια τεράστια ευγνωμοσύνη. Ευχαριστούμε» έγραψε στο βιβλίο των εντυπώσεων της έκθεσης ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του μεγάλου ζωγράφου, Σίμος Σίμος, σημειώνει πως είναι «μεγάλη μας τιμή η επίσκεψη το ΓΓ του ΚΚΕ Κου Δημήτρη Κουτσούμπα και μαθητή του πατέρα μου στα σχολικά του χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας. Και είναι μεγαλύτερη τιμή η αναφορά του στο Δάσκαλο Βασίλη Σίμο και στις αξίες που ενέπνευσε στους μαθητές του...»

(η χειρόγραφη σημείωση του Δημήτρη Κουτσούμπα στο βιβλίο)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση