Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Μπογδάνου - Εμφιετζόγλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 19:21 Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Μπογδάνου - Εμφιετζόγλου

Το κόμμα Μπογδάνου - Εμφιετζόγλου «κόπηκε» από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου λόγω συμβόλου και ονόματος.

«Κόπηκε», σύμφωνα με πληροφορίες του "Βήματος", το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, λόγοι για το «κόψιμο» αποτελούν τόσο το όνομα όσο και το σύμβολο του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα, ενώ και το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δόθηκε η λίστα με τα κόμματα, τους συνασπισμούς και τους μεμονωμένους υποψήφιους που κατέθεσαν συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις επικείμενες εκλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση