Στην Ανατολική Φθιώτιδα ο Αθανάσιος Λουκόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 10:23 Στην Ανατολική Φθιώτιδα ο Αθανάσιος Λουκόπουλος

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αθανάσιος Λουκόπουλος επισκέφθηκε την Ανατολική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα τη Στυλίδα, τη Νεράιδα, τον Καραβόμυλο και τη Γλύφα, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών.

«Η εικόνα αποκαρδιωτική, η ανοχή των συμπολιτών μας έχει εξαντληθεί. Και μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι η χώρα μας έχει έντονες ενδοπεριφερειακές και διαπεριφερειακές ανισότητες, ωστόσο η διαπίστωση δε συνιστά λύση», δήλωσε ο κ. Λουκόπουλος. «Νέοι άνθρωποι που τους στερούν το μέλλον και τους κάνουν αβίωτο το παρόν, επαγγελματίες, αγρότες, αλιείς, επίσης επαγγελματίες κι απασχολούμενοι στον τομέα του τουρισμού, βρίσκονται στη μέγγενη της ακρίβειας και της αβεβαιότητας. Συνταξιούχοι που η κυβέρνηση των pass, των κουπονιών και των επιδομάτων τους ενέπαιξε με την 13η σύνταξη και τα αναδρομικά. Οι συνταξιούχοι έχουν χάσει πάνω από 7,5 δισ. Ευρώ.»

Σε ό,τι αφορά στη Στυλίδα «κοινό αίτημα των κατοίκων είναι η αναβάθμιση του λιμανιού και η εκβάθυνσή του. Θυμόμαστε όλοι την προσάραξη του ολλανδικού φορτηγού πλοίου  (Μάιος 2021), που είχε ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του τοπικού λιμένα. Όπως προβλήματα υπάρχουν και σε άλλους λιμένες του νομού μας, στον Καραβόμυλο, Γλύφα, Άγιο Κων/νο, Αρκίτσα κλπ. Η λύση τους δεν μπορεί να περιμένει άλλο.», δήλωσε ο κ. Λουκόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας επεσήμανε την κατάσταση που επικρατεί το Κ.Υ. Στυλίδας - και όχι μόνο- το οποίο «αιμορραγεί σε ανθρώπινο δυναμικό και υπάρχει ανάγκη για άμεση στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό, ενώ η παραπέρα υποβάθμισή του συντελείται με εντολές άνωθεν στο ιατρικό προσωπικό να μετακινείται στο Γ.Ν. Λαμίας που με τη σειρά του εξακολουθεί να “νοσεί”. Να συμπληρώσω ότι από φέτος τον Μάιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, (θα) μετακινείται προσωπικό προς το Π.Π.Ι. Ραχών από το Κ.Υ. και τα Π.Ι. Πελασγίας και Μοσχοχωρίου. Είναι αυτή υπεύθυνη εθνική πολιτική Υγείας; Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί τη μόνη ρεαλιστική και υπεύθυνη λύση, με διαφάνεια και δικαιοσύνη παντού. Με πρόγραμμα το οποίο έχει ανακοινωθεί και κοστίζει περίπου το μισό απ’ όσο οι απευθείας αναθέσεις και οι κλειστοί διαγωνισμοί που έκανε η Νέα Δημοκρατία. 

Η περιοδεία του κ. Λουκόπουλου ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στο Ζέλι Λοκρίδας όπου παρέστη στη περιφορά της αγίας εικόνας του πολιούχου Οσίου Σεραφείμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση