Παύλιανη: μεγαλώνει η ομάδα των υποστηρικτών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 16:29 Παύλιανη: μεγαλώνει η ομάδα των υποστηρικτών

Η πανέμορφη Παύλιανη τον τελευταίο καιρό γνωρίζει μια πρωτόγνωρη τουριστική ανάπτυξη. Ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ραγδαία, αφού πλέον έχει γίνει προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα Σαββατοκύριακα "βουλιάζει" κυριολεκτικά από κόσμο, που έρχεται από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πίσω από αυτό το φαινόμενο υπάρχουν άνθρωποι. Κάτοικοι και επιχειρηματίες που αγαπούν αυτόν τον τόπο και συνεχίζουν να έχουν όραμα γι αυτόν.

Στους ανθρώπους που υποστηρίζουν την προσπάθεια έχει προστεθεί και η βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφια κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου.

Θυμίζουμε την πρόσφατη παρέμβαση της κας Μακρή-Θεοδώρου στο Thermopylae Forum όπου τόνισε τη σημασία της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μέσω εναλλακτικών τρόπων προσέλκυσης τουριστών και επισκεπτών όπως η αξιοποίηση του Σπερχειού Ποταμού ή η αντιγραφή επιτυχημένων πρακτικών όπως το Πάρκο της Παύλιανης και σε άλλα χωριά της Φθιώτιδας.

«Ίσως εξετάζοντας μία άλλη στρατηγική μπορέσουμε να προσελκύσουμε τη νέα γενιά που ενδιαφέρεται για περιηγητικά μονοπάτια, αθλητικές δραστηριότητες και γενικά επαφή με τη φύση» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ).

Μέσω της σελίδας της στο Facebook, με τα βίντεο μικρής διάρκειας που μας έχει συνηθίσει σε αυτή την προεκλογική περίοδο, η κα Μακρή-Θεοδώρου μας μεταφέρει ωραίες εικόνες από την Παύλιανη.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση