Καμένα Βούρλα, Άγιο Κωνσταντίνο και Καινούριο επισκέφθηκε ο Θανάσης Λουκόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 10:23 Καμένα Βούρλα, Άγιο Κωνσταντίνο και Καινούριο επισκέφθηκε ο Θανάσης Λουκόπουλος

Τα Καμένα Βούρλα, τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Καινούριο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Φθιώτιδα κ. Αθανάσιος Λουκόπουλος.

Ο κ. Λουκόπουλος συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Συκιώτη και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία του δήμου τονίζοντας παράλληλα τη σημασία που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο ρόλος της Τ.Α.: «Στο κυβερνητικό πρόγραμμά μας δεσμευόμαστε για την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης με τους αναγκαίους πόρους που θα κατευθύνονται στη στήριξη αναπτυξιακών σχεδίων δράσης, τα οποία, σε συνδυασμό με τις πολιτικές
αρμοδιότητες, θα συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας
».

Κατά τις συζητήσεις που είχε με κατοίκους, επαγγελματίες, αγρότες και καταστηματάρχες κυριάρχησαν η δύσκολη καθημερινότητα που διαμορφώνεται από την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια στα τρόφιμα, το κόστος παραγωγής για αγρότες και κτηνοτρόφους που έχει εκτοξευθεί καθώς και η υψηλή τιμή του ρεύματος που απειλεί τη βιωσιμότητα πολλών επιχειρήσεων. Ο κ. Λουκόπουλος αναφέρθηκε στη σχεδίαση και στην εξασφάλιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων στην περιοχή -μάλιστα «μέσα σε ένα ιδιαίτερα ασφυκτικό περιβάλλον», τονίζοντας στη συνέχεια τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επαναφορά του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ. «Θέλουμε μια ΔΕΗ που να δημιουργεί κοινωνικό όφελος και όχι να ρημάζει νοικοκυριά κι επιχειρήσεις. Είναι, δε, άκρως ανησυχητικό, όπως ανακοινώθηκαν τα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ, ότι από τα 2,7 εκ. συμπολίτες μας που ζουν σε κίνδυνο φτώχειας, το 50,7% δηλώνει δυσκολία στην έγκαιρη πληρωμή πάγιων λογαριασμών, όπως αυτών του ηλεκτρικού ρεύματος», δήλωσε ο κ. Λουκόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση