Νίκος Σταυρογιάννης: Έκλεισε ο κύκλος…

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 11:42 Νίκος Σταυρογιάννης: Έκλεισε ο κύκλος…

Κλείνει το κεφάλαιο ενασχόλησής του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων κι επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο άλλοτε βουλευτής με τη ΝΔ πάντως σημειώνει ότι θα παραμείνει ενεργός στο δημόσιο βίο πρόθυμος να υπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών.

«Κάθε κεφάλαιο, είτε σε βιβλίο είτε στη ζωή, έχει αρχή, μέση και τέλος. Έτσι και το κεφάλαιο της ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση φτάνει στο τέλος του.

Λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και ελλείψει ουσιαστικού διαλόγου και προγραμματικών θέσεων, ικανών να προάγουν την ανάταξη και την ανάπτυξη του Δήμου Λαμιέων, αλλά και αντικειμενικών δυσκολιών, θέτω εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης.

Κατά την διάρκεια των δυο δημοτικών περιόδων, και από διαφορετική θέση, υπηρέτησα τον Δήμο Λαμιέων με αφοσίωση, υπευθυνότητα, συνέπεια και διαφάνεια.

Με την ομάδα μου προσπαθήσαμε με όραμα και σχέδιο, και με όλες μας τις δυνάμεις να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες για ένα λειτουργικό Δήμο με όρους βιώσιμης ανάπτυξης.

Κάποιες προσπάθειες έγιναν πράξεις και έργα, κάποιες όχι.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συνεργάτες μου από κάθε θέση και κυρίως, στους συνδημότες μου που με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν αυτά τα χρόνια.

Κι επειδή, όταν ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα άλλο πάντα ανοίγει, παραμένω ενεργά παρών στον δημόσιο βίο, πάντα πρόθυμος να συνδράμω σε κάθε τι που διασφαλίζει και υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών και μόνον αυτά, με ανιδιοτέλεια και αίσθηση καθήκοντος, όπως άλλωστε έκανα από την αρχή της 20ετούς και πλέον πολιτικής μου πορείας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση