Απόψε στις 9:00' η παρουσίαση υποψηφίων του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 09:32 Απόψε στις 9:00' η παρουσίαση υποψηφίων του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Σήμερα το βράδυ σε ειδική εκδήλωση στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία - Ενωτικό κάλεσμα από τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων.

Σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου, στις 9:00'  το βράδυ, στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τη ΛΑΜΙΑ».

Με σημερινή του ανάρτηση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων και επικεφαλής της παράταξης, κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, προσκαλεί όλους τους δημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αναφέροντας: «Όλες και
όλοι μαζί, σε αυτή τη νέα αρχή για να ενώσουμε τον τόπο μας!
», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα παρουσιάσει έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων, η πλειοψηφία των οποίων ασχολούνται πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες έχει κρατήσει και κάποια ονόματα τα οποία θα τα παρουσιάσει αργότερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση