Καμένα Βούρλα: Πέταξαν μπογιά σε αυτοκίνητο Αντιδημάρχου!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 08:53 Καμένα Βούρλα: Πέταξαν μπογιά σε αυτοκίνητο Αντιδημάρχου!

«Είναι δειλοί… δεν κερδίζονται έτσι οι εκλογές…»!

Λευκή λαδομπογιά στο τζιπ του Αντιδημάρχου Καμένων Βούρλων Κώστα Σκεπαρνάκου, πέταξαν άγνωστοι ή άγνωστος δράστης, το βράδυ της Πέμπτης και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην ανοιχτή συγκέντρωση για το νερό στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ο κ. Σκεπαρνάκος είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του έξωθεν της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πλατεία του χωριού και όταν επέστρεψε να το πάρει, ήρθε αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο θέαμα.

Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, όπως υποστηρίζει ο κ. Σκεπαρνάκος σε ανάρτησή του στο ΦΒ, αλλά για δεδομένη δολιοφθορά με πολιτικές μάλιστα αποχρώσεις!

«Αυτοί είστε.... Τόσο δειλοί.... Τόσο λίγοι.... Τόσο άνανδροι... Μια κίνηση μίσους!», περιγράφει ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων στην ανάρτησή του και απευθυνόμενος στον «άγνωστο» τον προειδοποιεί ότι δεν κερδίζονται έτσι οι εκλογές και ότι τον γνωρίζει!

Το μεσημέρι της Παρασκευής μάλιστα, υπέβαλλε μήνυση και θεωρεί βέβαιο ότι ο «άγνωστος δράστης» θα βρεθεί καθώς υπάρχουν κάμερες στην περιοχή που ελέγχει ήδη η αστυνομία.

Στη μήνυση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport θα μπουν και ανώνυμες απειλές που έλαβε ο κ. Σκεπαρνάκος μέσω διαδικτύου, αλλά και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος για την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος με τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη.

Τέτοιες ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, οφείλουν όλοι οι συνδυασμοί να τις καταδικάζουν απερίφραστα και χωρίς εισαγωγικά, ώστε να οδηγηθούμε χωρίς άλλες ακρότητες στις εκλογές τον προσεχή Οκτώβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση