Απόψε παρουσιάζει τους υποψήφιους ο Γιώργος Χαντζής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 16:10 Απόψε παρουσιάζει τους υποψήφιους ο Γιώργος Χαντζής

Στις 9:00'  το βράδυ στην πλατεία της Σπερχειάδας η παρουσίαση του Συνδυασμού του Γιώργου Χαντζή.

Διαβάστε και τη σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση προς όλους τους δημότες:

«Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε τη Δευτέρα, 7 Αυγούστου, στις 9μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας, στην παρουσίαση του συνδυασμού "Δύναμη Προοπτικής" με επικεφαλής τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο Δ.Μακρακώμης, κ. Γεώργιο Χαντζή.

Σε αυτήν την σημαντική στιγμή, που οι προκλήσεις και δυσκολίες είναι συνεχόμενες παγκοσμίως, η ανάγκη για συνεργασία και συνοχή είναι ανεκτίμητη. Για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε #Ενωμένοι το ταξίδι για έναν δυναμικό , ανεξάρτητο και ισχυρό #Δήμο!

Το σύνθημά μας "Ενωμένοι συνεχίζουμε" ενισχύει αυτή μας την πίστη στη δύναμη της ενότητας και στην αξία της ομαδικής προσπάθειας.

Μέσα από αυτήν τη συνάντηση, θέλουμε να συμπράξουμε για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας».

#EnwmenoiSynexizoume #DynamiProoptikis #GeorgiosHantzis

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση