Έδωσαν τα χέρια Πανουργιάς Παπαϊωάννου - Δημήτρης Παπαναγιώτου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 08:08 Έδωσαν τα χέρια Πανουργιάς Παπαϊωάννου - Δημήτρης Παπαναγιώτου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Και ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας υποψήφιος με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, ύστερα από πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/8) ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μάλιστα ο κ. Παπαϊωάννου πρότεινε στον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του "Δύναμη Ανάπτυξης", πρόταση την οποία εκείνος αποδέχτηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά.

Από πλευράς του ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κ. Παπαναγιώτου ο οποίος χάρισε και ένα λεύκωμα με την ιστορία των οδικών συγκοινωνιών του τόπου μας, στον κ. Παπαϊωάννου, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαϊωάννου για την επίσκεψη του αλλά και για την τιμητική του πρόταση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του, την οποία μετά χαράς αποδέχτηκα. Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για την ανάπτυξη του δήμου Λαμιέων».

Δείτε βίντεο:

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής, μετά την επίσκεψη του, ο κ. Παπαϊωάννου επεσήμανε: «Αυτό που θα ήθελα αρχικά είναι να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τους μετόχους και τους εργαζόμενους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, για τον αγώνα που δίνουν μέσα σε δύσκολες εποχές. Επίσης να τονίσω πως αν μας επιλέξουν οι πολίτες ως δημοτική αρχή θα σταθούμε δίπλα τους όπως και σε όλους τους κλάδους. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την τουριστική κίνηση στην πόλη μας, να έρθει περισσότερος κόσμος, γιατί αυτό θα λύσει μια σειρά από προβλήματα».

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση